Fényvédő-probléma: Ki hogyan oldja meg, ha érzékeny a kémiai fényvédőre?
Már próbáltam többfélét, de csak az alverde 30+ -os az amiben kizárólag fizikai filter van, de olyan fehér réteget hagy, hogy lehetetlen eltüntetni, elkenni. A Sundance kids sensetive 50+ba meg vegyesen van mindkét fajta, az nem hagy olyan nagy fehér réteget, de sajna azt se bírja a szemem.
Van még nivea és uriage 50+ os mindkettő, és arcra valóak, de azt se bírja a szemem. Csilliárd összegekért meg nem szeretnék már rendelgetni, így is elég sokat elköltöttem már fényvédőkre, nem is tudom mikor fogom tudni elhasználni testre, annyi van.
Arra gondoltam, hogy veszek cink-oxidot tartalmazó pelenkakiütés elleni krémet a dm-ben, amiben a 2.helyen áll a cink-oxid, csak nem tudom ez mellyire lenne zsíros, vagy ugyanúgy egy fehér réteget hagyna?
Vagy teljesen esélytelen a mindennapokra használható fényvédőt beszerezni, és innentől fogva úgy kell öltöznöm mint a sivatagban egy tuareg-nek?
Az ázsiai fényvédők sokkal menőbb és modernebb technolgiával készülnek, mint az európai/amerikai cuccok, érdemes esetleg azok között szétnézni, nekem egyik japán vagy koreai kémiai fényvédő sem okozott gondot még, ellenben a nyugatiak csípik a szemem, meg kipattogok tőlük.
Fizikai fényvédőből meg lehet kapni színezettet is, az nem hagy fehér réteget.
A Sudocrémre gondolsz? Az nem való fényvédőnek. Sebgyógyító, hámosító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!