Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miután leszivattátok a fekete...

Miután leszivattátok a fekete hajfestéket mivel festettétek be?

Figyelt kérdés
Sziasztok? Fekete lenőtt hajamat color B4 el szivattam, most kaptam egy vöröses barnás szint ami elég tarka ezért szeretném befesteni de nem tudom milyenre. Vagy a vörös valamelyik árnyalata vagy barnás, de nem tudom melyik fogná be hogy ne legyen túl tarka a hajam. És ne legyen túl sötét se.persze várok egy hetet mielőtt befestem, addig összefogom a hajam hogy ne legyen feltűnő. Ki milyen tanácsot adna? Feketére tuti nem fogom vissza festeni...

2021. máj. 1. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja így most azt látom közép vörösből átmegy feketébe. Ezen még dolgozni kell. Milyen szín a cél?
2021. máj. 3. 08:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Vagy vörös vagy valamilyen vöröses barnát szeretnék.. A fényben a vége is vörös..
2021. máj. 3. 09:59
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen ha fény vetődik rá

2021. máj. 3. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebből ilyesmi színek tök jól kihozhatóak: [link]

Viszont arra figyelj, hogy mindig egyel világosabbat vegyél mint amilyen színt szeretnél mert a drogériás festékek mindig sötétebbek lesznek. A colorb4 után amúgy lehet festeni egyből?

2021. máj. 3. 10:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem nem lehet festeni vagyis nem ajánlott azért is várok még vele.. Már azt a kis időt kibirom... Köszönöm a tanácsokat... Mindenképp világosabbat veszek mint az elképzelés
2021. máj. 3. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy egyáltalán nem gáz. Azt hittem durván foltos de simán lehet ezzel utcára menni :D
2021. máj. 3. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!