Seborreás dermatitiszre megoldás? Tudnátok segíteni?
Jelenleg nincs fellángolóban, de nagyon érdekelne, hogy ki milyen bőrápolási rutint követ így. (Hidratálo, lemosó, a bőrprobléma kezelésére stb). Tudnátok tippeket adni?
Sajnos elég korlátozó tényezőnek érzem, amikor termékeket vásárolok és nagyon érdekelne, ha valakinek esetleg vannak bevált termékei. Nem kell feltétlenül az összesnek ezt a bőrproblémát kezelnie, csak ne rontson a helyzeten :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én a bioderma sensibio ds+ arckremet hasznalom napi szinten 2016 ota, es nagyon jol karbantartja a borom a szemoldok es homlok korul. Ott pirosodott nekem ki mindig es nagyon zavaro volt.. na meg csunya.
Miota hasznalom ezt a kremet nem latszik semmi. Viszont ha eltelik par nap hogy nem kenek ra semmit, van hogy random kipirosodik vagy hamlik ott a homlokom. Szoval ja azota is hasznalom, de hat.
Van valami arclemoso verzioja is de azt meg nem probaltam.
27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!