Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen szöszös a hajam?

Figyelt kérdés

Hosszú, kicsit hullámos hajam van. Ha nem szárítom meg főleg akkor szokott ilyen szöszös / bolyhos lenni (nem a vége töredezett, mert nemrég vágattam belőle, hanem felül ilyen, szétálnak a babahajaim). Ha egyenesre megszárítom (hővédővel és körkefével, kb 30 perc alatt) akkor nem annyira ilyen. Általában heti 2× mosok hajat, 2× szoktam samponozni, utána valamilyen (keratinos) hajpakolást teszek rá, balzsam és a száraz hajamra pedig hajolajat rakok.

Tudtok valamilyen terméket, vagy esetleg valamilyen tippet, hogy ne legyen ilyen szöszös a hajam, hanem szép rendezett legyen?

Vagy ha pl csináltatnék ilyen lisse design keratinos hajegyenesítést az segítene, megszüntetné ezt? Akkor könnyebben kezelhető lenne? Már nem lenne ilyen szöszös / bolyhos? Még a hajszárítás is könnyebben menne? Vagy már hajszárítás nélkül is szebb lenne?

2021. ápr. 27. 09:08
 1/1 anonim ***** válasza:

A babahajakra nagyon keves lakkot fujj es igazitsd,simitsd,fesuld hozza a tobbihez.

A hosszan levo szoszosodest en is hajolajjal probalom kezelni a sajatomon,tobb kevesebb sikerrel. Sajnalom kivasalni, de eddig csak az allitotta jol be. Illetve regen volt a lorealnak egy nagyon jo hovedospraye de mar evek ota nem latom sehol... Attol gyonyoru volt. Most syossal szoktam befujni es aussie olajat teszek de csak ideig oraig jo.

Ha a kreatinos egyenesites bejon, irj kerlek, amugy abbol is van sokfele, a baratnoim kozul paran probaltak es elvileg az is csak par hetig tart,utana kimosodik,nem tudom h ez megeri-e, koszonom ha megosztod majd a tapasztalatod.

2021. ápr. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!