Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szöszös haj? Mit csinaljak?

Szöszös haj? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Hosszu hajam van ami nagyon szoszosse valt es nem segit rajta semmi levagatni nem szeretnem .

2019. jún. 17. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
A vége? Azzal semmit, vágás.
2019. jún. 17. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem vágattad rendszeresen, azért ilyen. Havonta fél centi vágás kell, hogy ne legyen ilyen a hajad MIUTÁN egy fodrász most levágja az elvékonyodott részeket.
2019. jún. 17. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Es ha az egesz hajam ilyen? Vagassam kopaszra vagy mi?
2019. jún. 17. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Az enyém is ilyen. Most próbákozok szulfátmentes samponnal. Egy fokkal jobb a helyzet, kivancsi leszek milyen lesz hosszútávon
2019. jún. 17. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Balzsamozás, plusz hajszárítás FÉSŰVEL csodákra képes. Fentről fújod lefelé langyos levegővel, közben fésülöd a hajad. Így nem lesz puffos meg szöszös.
2019. jún. 17. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Ezen csak az olló segít. Ami eltört, az nem forr össze semmitől.
2019. jún. 18. 07:28
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Jól lepontoztatok de szerintem nem is értitek, hogy a kérdező mire gondolt. Nem arról van szó, hogy el van törve a haja vége. Hanem az egész haja hosszúságában egy-egy hajszál nem simul bele a többi közé, hanem össze-vissza áll és így szöszös hatást kelt. Hiába megy el fodrászhoz, ha levágják az eltört 1cm-t a hajából, attól még az egész hossznál megmarad a szöszösség.
2019. jún. 18. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt régen és nekem ez a procedúra nagyon bevált.:

egy károsodástól megvédő és tükörfényt adó samponnal JÓL átmosom a hajam.

Majd kondicionáló és balzsam

Ez után kiitatom a hajam törülközőben majd egy kis spray rá amitől fényes lesz és könnyű lesz kifésülni.

Aztán jól átfésülöm majd megszárítom.Ez után általában

hajvasalóval átvasalom és hullámokat rakok bele.

És a végére egy kis hajfény spray.

Mióta ezt csinálom a hajam konkrétan tökéletes.A fodrászomtól tanultam :P

2019. jún. 18. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen, az ilyen hajtípussal foglalkozni kell. Nen elég a levegőn megszárítani a hajat, mert szénakazal lesz. Hajolaj, hajszárító csodákra képes.
2019. jún. 18. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!