Mas fiuk is hetente jarnak fodraszhoz?
Figyelt kérdés
En minden het barber shop, foleg most szorakozohelyek nyitva. Mindig. a legjobb pacekot kell kihozni magunkbol, ez az elet ertelme. Ti is jartok sokszor?2021. ápr. 26. 22:45
11/20 anonim válasza:
Én két naponta. És még írni is tudok helyesen. Na erre varrj gombot, kérdező! :D
13/20 anonim válasza:
A párom soha nem jár fodrászhoz, én magam vágom a haját. Ha pedig barber shopot emlegetnék neki, visszakérdezne hogy az meg mi :D
Ki is menekülnék a világból egy ilyen metroszexuális páwától aki hetente jár.
14/20 anonim válasza:
Másfél-két havonta járok egy gyors igazításra, hamar megnő a hajam.
15/20 anonim válasza:
A zuhany alatt husika borotvalja a szort a nyakamon, a tobbit elintezik mikor nott.
16/20 anonim válasza:
Erről a műcigány "bástyázásról" a büdös életbe nem fogtok leszokni? Így lesztek rajok, mi? Hülye gyerekek...
17/20 anonim válasza:
Ha már látom a hajam. Ez lehet 2 hét de volt már félév is.
18/20 anonim válasza:
Én magamnak borotválom a fejemet, 2 naponta.
19/20 anonim válasza:
Én most fél év után levágattam, mert mindenki csesztetett hogy milyen hosszú, menjek már fodrászhoz. Aztán most úgy nézek ki mint egy down szindrómás kövér pacák :D
20/20 anonim válasza:
" Mindig a legjobb pacekot kell kihozni magunkbol, ez az elet ertelme" na ilyen pasiktól felfordul a gyomrom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!