Miért buz*zzák le azokat a fiúkat akiknek jól fésült hajuk van, kb 2-4 hetente mennek fodrászhoz?
Emellé jól öltözöttek, de nincs fülbevalójuk, néha egy kis nyaklánc, nem is pálcikavékonyak, meg nincsenek elhízva se.
Itt legfőképpen a hajat nem értem. Ha oldalt rövidre van nyírva, akkor azt gyakran kell nírni, meg szerintem az ápolt haj jobban néz ki, mégha az igénytelen fiúk buz*znak is.
nálam a férfi definíciója: egy dákó és hozzá két golyó
a meleg definíciója pedig: olyan férfi, aki a férfiakhoz vonzódik
az összes többi lózung, hogy kis b*zigyerek vagy ha így vagy úgy nézel ki, ez felesleges mérgezése mások életének. szánalom, hogy egyesek ettől érzik magukat erősnek.
30f
Azért mert nincsenek magukkal megbékélve, ezért másokat jó piszkálni.
Nőként mondom, igenis imponáló, ha egy férfi ad magára. Ettől nem lesz b**i.
Aham, szóval, nem vagyok nőként megelégedve magammal, mert sokkkknak találom, ha egy "férfi" úgy pipiskedik, mint én? :O
Oké, ma is tanultam valamit. 🙄
Én nő vagyok, tulajdonképpen megtehetem, mert ettől is nő a nő. De a "férfinél" ez nőies, és manapság nagyon sok pasi elnőiesedett. Nem a férfiakra jellemző az, hogy pipiskedik a tükör előtt, hanem a nőkre. A nők töltenek órákat a szépítkezéssel, nem a férfiak. És az a pasi, aki ugyanúgy viselkedik, mint egy nő, az ne várja el, hogy ezek után majd nagybetűs férfiként néz fel rá egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!