Miért buz*zzák le azokat a fiúkat akiknek jól fésült hajuk van, kb 2-4 hetente mennek fodrászhoz?
Figyelt kérdés
Emellé jól öltözöttek, de nincs fülbevalójuk, néha egy kis nyaklánc, nem is pálcikavékonyak, meg nincsenek elhízva se.
Itt legfőképpen a hajat nem értem. Ha oldalt rövidre van nyírva, akkor azt gyakran kell nírni, meg szerintem az ápolt haj jobban néz ki, mégha az igénytelen fiúk buz*znak is.
2021. jan. 11. 12:26
11/17 anonim válasza:
#10 akkor menj vissza 100 évet az időben, ha annyira hiányoznak a nőktől és férfiaktól elvárt dolgok. szerintem vísitva fogsz menekülni az "uradról".
12/17 anonim válasza:
Ha neked egy nőies pasi az igazi férfi, akkor egészségedre. De egy kapcsolatban így két nő van, akkor az egy leszbi pár, és akkor ott, hol a férfi minta?
Ezért van manapság annyi degenerált kisfiú, mert nincs hiteles, érett férfi apaminta.
13/17 anonim válasza:
Azért mert egy férfi igényes, az mitől nőies? Rólunk sem az eső mossa le a koszt, nem magától hullik ki a szőrünk, vagy automatikusan tisztul a fogunk, hajunk, épül az izomzatunk. És a frizuránk sem magától lesz menőre nyírva. A 2-4 hét nagyon átlagos. És barber shop, nem pedig fodrász.
14/17 anonim válasza:
Te összekevered az alapvető higiénikus tevékenységet, a túlzott magaddal való foglalkozással. Itt nem a tisztálkodásról volt szó.
Ne keverjük össze a szezont a fazonnal, oké?
15/17 anonim válasza:
Ne kérdezz vissza, kérlek, te nem fogod fel, miről írok. Igényességről beszéltem. Aki kéthetente jár barber shopba, az átlag. Ki mondja meg, mi a túlzás? Az egyiknek kisebb az igénye, a másiknak nagyobb. Nyilván az adottságokon is múlik, kinek mennyi groomingra van szüksége. A lehúzó, irigy közeg tipikus (magyarországi) proletár, kaftános és vonós szokás. Miért kell azért valakit body shamingelni, mert foglalkozik magával?
16/17 anonim válasza:
Barber shop?Az az a látens b₩zifodrászat vagy mifene ilyen szakállas Ollókezű Edvárdokkal?Na aki odajár az....
17/17 anonim válasza:
Járjál csak menstruáló perditákhoz, akik elcseszik a hajadat. Hol élsz te, 1984-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!