Kamilla nélkül is gőzölhetek? Sima vízzel
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 16:33
1/9 A kérdező kommentje:
mert nincs itthon kamilla.
2010. aug. 22. 16:35
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom igen.
De ne legyen túl meleg, mert égési sérüléseket is okozhat.
Várj vele azért néhány percet.
3/9 anonim válasza:
Persze :)
Én az edény fölé szoktam teríteni egy konyharuhát és így nem olyan meleg. Aztán ha már úgy érzed nem meleg a gőze, akkor vedd le róla és úgy folytasd tovább.
5/9 A kérdező kommentje:
és először radírozzak és gőzöljek vagy fordítva hogy először gözöljek aztán radírozzak?
2010. aug. 22. 16:55
6/9 anonim válasza:
Előszőr radírozz. Tisztísd le rendesen a bőröd. Majd gőzölés. Gőzölés után pedig hideg vízzel mosd le az arcod-hogy a pórusaid visszahúzodjanak.
Legalábbis én így tudom :D
7/9 A kérdező kommentje:
ok.megy a zőőőd mindenkinek:D (:
2010. aug. 22. 16:57
8/9 anonim válasza:
Gőzölés után szoktak nyomkorászni is ugye? S akkor utánna tonik,hidegvíz,hidratáló? Vagy mi a sorrend csajok?
9/9 anonim válasza:
A kamilla igazából csak gyulladáscsökkentőként van benne :) De nyugodtan anélkül is lehet. Először radírozd le az arcod, utána gőzölj, majd utána nyomkodhatsz és végül tonikozd le :)
Nyomkodásnál figyelj arra, hogy tiszta legyen a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!