Fodrászok, hajhoz/hajfestéshez értő emberek! Kérlek ajánlanátok nekem hafestéket (többi lent)?
Figyelt kérdés
Az alaphajszínem szőkésbarna, és valami ilyenben gondolkodom.
Elég erős, vastagszálú hajam van. Eddig hennéval festettem vörösre, most viszont szeretném kipróbálni azt a hajszínt. Van esetleg valami természetes anyag, amivel ilyen árnyalatot tudnék elérni? Esetleg indigó?
Ha nincs, akkor ajánlanátok nekem jó minőségű kémiai festéket??
2021. ápr. 25. 12:12
1/2 A kérdező kommentje:
A képen lévő árnyalatnál egy picit sötétebbet és zöldesebbet, türkizesebbet keresek!!
2021. ápr. 25. 12:13
2/2 anonim válasza:
Directions festéket tudnám ajánlani, vannak szép kék és türkiz árnyalataik, ha elég világos a hajad szőkíteni se kell, rendes oxis festékből nem tudom létezik-e kék őszintén szólva. Arra viszont készülj fel hogy ha vörös a hajad és kékre fested az eredmény lilásabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!