csináltasss magadnak nyugodtan max majd minden nap elhasználsz egy doboz hajlakkot
2010. aug. 24. 13:05
16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon göndör a hajam és nekem is van oldalfrufrum! Egy kis formázóval bekenem a frufrum, attól hullámos lesz, és hajlakk rögzítem. Nekem tetszik.
2010. aug. 24. 13:27
17/19 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok. *hajlakkal :$
2010. aug. 24. 13:28
18/19 anonim válasza:
Hát ha az frufru hosszú akkor nem baj, ha göndör... én is most azon vagyok, hogy jól megnövesszem, mert akkor végre nem kéne vasalnom.
2010. aug. 24. 15:13
19/19 anonim válasza:
Sztem borzalmas mikor valakinek göndör a haja, és csak a frufruja egyenes... :S
Hagyd az egészet meg göndören és tűzd fel, csatold oldalra..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.