Holnap lesz a tablófotózás, nekem pedig piros a hajam! Lehet menni tablófotózásra színes, ( az én esetemben piros ) hajjal?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 13:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez az iskoládtól függ. Ismerek olyan helyet, ahol nem csak tablófotózásnál, hanem tanítás alatt sem lehet festve a haj, de például nálunk simán belefér.
2/10 anonim válasza:
Nálunk két embernek lila volt a haja. Törvény nem tiltja, iskolád lehet
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg le kell majd nyíratnod kopaszra.
4/10 anonim válasza:
Nekünk egész tanítás alatt tiltották, így tablófotózáson sem lehetett gondolom. Ha nektek megengedik, hogy a tanév folyamán piros legyen a hajatok,akkor szerintem a fotózásra is meg fogják. (úgyse tudnak mit tenni ellene)
5/10 anonim válasza:
Hogyne lehetne. Nekem kék-fekete volt a hajam a tablón
6/10 anonim válasza:
Ha olvastad, vagy olvasták nektek valaha a suli házirendjét akkor abból kiderül, de sok sulinak fent van a saját honlapján is. Egy próbát megér, minden esetre ha nem katolikus vagy református suliról van szó akkor nagy valószínűséggel nyugodtan lehet piros a hajad.
7/10 anonim válasza:
Hát ha holnap lesz a fotózás akkor kétlem hogy bárki ellenkezne, mert úgysem tudtok mit csinálni vele :D
8/10 anonim válasza:
Ha eddig nem szóltak, akkor simán lehet(bár lehet, hogy most online oktatáson lett ilyen) de igazából azt nem fogják mondani, hogy piros a hajad akkor nem leszel rajta, hiába van házirend, kb legtöbb helyen az idősebb tanárok szólnak mindenért
9/10 anonim válasza:
Kérdező majd meséld el hogy ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!