Tablófotózásra gáz természetes göndör hajjal menni?
Figyelt kérdés
3 éve nem vasaltam ki a hajam. Mindenki mondja osztályba hogy vasaljam ki majd tablófotózásra, de nem tudom... Csomóan dicsérik milyen gyönyörű természetesen. Én is szeretem, és a tablófotózáson a saját éned kell mutatnod. Nekem egyenes hajjal béna is az arcom. De nem akarok csalódást okozni az osztálytársaimnak.2019. dec. 19. 18:05
1/9 anonim válasza:
Úgy hordod, és úgy fényképezteted, ahogy te szereted.
2/9 anonim válasza:
'De nem akarok csalódást okozni az osztálytársaimnak.'
A tablokepen TE MAGAD legyel, ne a osztalytarsaid altal elkepzelt valaki. Ha te magadnak neked termeszetes gondor hajjal tetszel, akkor ugy.
Mellesleg szogegyenes, vasalt haja barkinek lehet, de termeszetesen gondor az csak keveseknek. :)
5/9 anonim válasza:
Mindenki szépen akar kinézni a képeken. Főleg egy tablóképen. Mindenki a felveszi majd a legszebb nézését. Biztos mindenki szépen akar majd kinézni. Döntsd el, hogy néznél ki jobban. Én is göndör hajjal mentem. Megbántam mert kivasalva kedkenyebb az arcom :p
6/9 anonim válasza:
Szerintem az a gáz hogy mindenki levasaltatja, egyen frizurának.
7/9 anonim válasza:
Bakker, azzal csalódást okozok az osztálytársaknak,hogy nem vasalod ki?
-kit érdekel?
Göndör hajam van, egyetlenegyszer volt kivasalva, több, mint 40 év alatt. És akkor se a tablóképen, (akkor eszébe sem volt senkinek ez a vasalási mánia), csak mert kíváncsi voltam, hogy milyen.
8/9 anonim válasza:
Nem gáz. Úgy menj, ahogy te szeretnél. Ha ki akarod vasalni - még ha osztálytársak miatt is -, szíved joga.
9/9 anonim válasza:
ha neked így tetszik, akkor szerintem ne vasald ki csak az osztálytársak miatt
ha csak kíváncsiak hogy nézel ki egyenes hajjal, vasald ki más eseményre és akkor mindenkinek jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!