Hullámos hajúak! Ti hogyan magyarázzátok meg, hogy nem kócosak vagytok, hanem természetesen hullámos a hajatok?
Megfelelő sampkn, balzsam és hajszárítási mód.
Így egyben maradnak a tincseim, és nem lesz kócos hatású.
Nem vasaltam soha.
De kiszárítom nagyjából. Így nem szögegyenes, de ápolt kinézete lesz.
Vagy becsavarom, így jobban látszanak a hullámok.
Van az a típus, amelyik sajnos tényleg ápolatlannak látszik, ha semmit sem csinálnak vele.
Egy jó frizuraválasztás is segíthet. Lehet, hogy nem jó a hajadhoz a jelenlegi frizurád.
Hát én sokáig fésültem és nagyon hülyén néztem ki vele, szanaszét állt a hajam. Szóval csak hajmosás előtt fésülöm ki, hogy a kihullott hajszálak kijőjjenek. Am utána sosem fésűlőm, másnap sem...
Én nem veszek extra sampont vagy balzsamot, ami kifejezetten erre a hajtípúsra való, persze van akinek bevállik.
Ha hajat szárítok, főleg télen, előre dobob a hajam és úgy szárítom. Sokkal dúsabbna tűnik és egybe fogja a tincseimet.
Figyelj, ha olyan "kócos " hatású nem baj, az a te különlegességed. De persze azt is lehet szebbé tenni. Próbálj meg hajhabot használni. És ha valaki azt mondja kócos vagy, az nem ismeri az egyediséget, csak az egyenes hajat, ami olyan uncsiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!