Miért nézi mindenki homoosnak azt, hogyha egy rocker fiú feketére lakkozza a körmét?
Rocker vagyok, rock-tól a death metálig mindent meghallgatok, a hajam hossú, lerí rólam hogy rocker vagyok, és mégis sokan b*zinak vagy emo-nak néznek a körmöm miatt
nem látm az értelmét, magyarázzátok már meg
FromOz
amiről te beszélsz az a HMCS, nem a rocker-.-
Majd kinövöd. =) Úgyis. Változol. Lehet késöbb neked nem fog tetszeni.
Na, engem meg az oldalfrufrum miatt és a deszkáscipő miatt emóznak le. (deszáztam tényleg sokáig) Akkora kavarodás van már. Nem kell vele foglalkozni. =) Ha neked tetszik,sz*rd le ki mit mondd és lakkozd ki a körmöd, akár húzd ki a szemed feketével. Most kinek akarsz megfelelni? A sok begyöpösödött embernek, akik elitélnek már a hajad, hajszined alapján, vagy magadnak? :D
énis deszkáascipőt hordok és oldalfufrumvan(bármondjuk ezojan hogy a fufrumat csak picit oldalrasöpröm, és az a fufru azijen nagyonhosszú)
majd szemcerkát farsangkorxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!