Hogy ápolja a hajat egy férfi?
Figyelt kérdés
3 centis hajam van mindehol amit növesztek most lett le vágva.
Mit csináljak vele , hogy később is szép fényes maradjon? Olvastam hogy ne szárítsam hajszárítóval ne dörzsöljem törölközővel na de akkor hogy a fenébe szárítsam még és állítsam be?
Meg az árt neki ha mindennap mosom? Hajwaxot szerintem ki kell mosni belőle
2021. ápr. 18. 13:25
1/2 anonim válasza:
1. kérdés: hajmosással xd hogy máshogy??
2. kérdés: passz
3. kérdés: ohh, mind a kettő igaz, de a 3cm nem olyan hosszú, hogy olyan sokáig kéne szárítani, ami már megárt neki.
4. kérdés: Yes
5. kérdés: na ezt viszont nem ártana kimosni naponta ha tényleg minden nap tökéletesen szeretnél kinézni.
2/2 anonim válasza:
Én minden nap mosom. Aztán törölközővel szárítom. Esetleg majd hosszabb haj esetén 1-2 alkalommal lehet fésülni. Ha meg be akarod állítani, akkor nyilván van még az. Ezen túl nem nagyon foglalkozom én vele. Ez ilyen alapkör és ezzel kész is nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!