OliaTIRA kérdése:
Sajnos leragtam a kormom. Mar kicsit visszanott. Hogy apoljam?
Figyelt kérdés
hogy reszeljem?2010. aug. 21. 17:28
1/4 anonim válasza:
Semmiképp ne rágd tovább, de gondolom erre már magadtól is rájöttél.:) Óvatosan reszeld le és egyszerre ne sokat.Szerintem most várj egy kicsit, amíg jobban visszanő, addig ne reszeld nagyon. Elvileg vannak körömerősítő lakkok, megpróbálhatod azzal bekenni(színtelen) és lehet, hogy segít, nem tudom.
Mangagirl
2/4 A kérdező kommentje:
unatkoztam es leragtam sajnos : D kicsit le reszeltem. Igy jobb:D majd veszek ilyen lakkot ami ha nyalal erintkezik rossz ize van :/ (amugy azert nem irok ekezetekkel mert nem akarok hanem opera mini 5rol irok es nincs rajta ekezet mobilrol irok ez azert irtam meg valaki meg egyszer megkerdezne hogy cigany hataron tuli vagyok nem. . nem vagyok az) -_-
2010. aug. 21. 23:44
3/4 anonim válasza:
öööö, okés.:D Bennem fel sem merült a kérdés h miért írsz ékezetek nélkül.:)....sok szerencsét a körmökhöz.
Mangagirl
4/4 A kérdező kommentje:
koszi : D
2010. aug. 22. 12:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!