Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék már végre egy jól...

Szeretnék már végre egy jól kinéző haj stílust (olyasmire gondolok hogy alul levágatni felül meg hosszabra meghagyni), de a szüleim nem nagyon támogatják ezt a "21. századi fiú haj stílusokat" inkább az egyszerű nagyon rövid hajat, ----> ?

Figyelt kérdés

ami ráadásul szerintem undorítóan áll nekem.

Valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnám őket meggyőzni?... nem akarok "kopasz" maradni 😂😂😂

#haj #frizura #fodrászat #haj stílusok
2021. ápr. 13. 15:49
 1/5 anonim válasza:
91%
Szerintem, mond meg nekik, hogy te majd kifizeted, (persze, ha aki tudod) és érvelj az mellet, hogy ha esetleg nem állna jól akkor neked kell elviselned, meg most ebben a járványhelyzetben van lehetőség új dolgokat is kipróbálni.
2021. ápr. 13. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
menyire rövid hajad van most?
2021. ápr. 15. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A tükörre borotvált kopasz fejnél nincs jobb. Ennyi.
2021. ápr. 15. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a mai napig nem értem. Lányoknál sem. A szülő milyen alapon szól bele, hogy hogyan hordhatja a gyerek a saját haját? A szülőnek nem tulajdona a gyerek. Nem uralkodhat felette. Nevelnie kell, nem birtokolni. Ezek a szülők nem hagyják, hogy a kialakuljon a gyermek ízlése, stílusa.

Én mikor kislány voltam, (kb 11 éves) fogtam a körömvágó ollót, levágtam magamnak a majdnem derékig érő hajamat vállig érőre. Mikor meglátta anya, megdicsért, hogy milyen jó lett, és milyen ügyes vagyok.

Miért nem tud minden szülő így reagálni? Nem az ő testük.

2021. ápr. 15. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a fiukon a tüsi haj áll a legjobban
2021. ápr. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!