Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász mennyiért vállalná ezt?

Fodrász mennyiért vállalná ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Itthon szőkítgettem a hajamat,de besárgult egy kicsit.Még télen vettem egy festéket(Alfaparf)ezüst szőke színben,ez elég jól befogta "házilag is".Gondoltam veszek ilyen festéket és elviszem fodrászhoz.Szerintetek mennyiért vállalná.Szerintem alá kellene egy kicsit szőkíteni is.
2010. aug. 21. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
attól függ hogy szalonja van e és városban lakik. nekem 3ezerért csinálták városban.
2010. aug. 21. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Fodrász függő, nekem a legelső fodrászom felszámolta a festéket, hiába én vittem magammal.

A második már rendes volt. :)

2010. aug. 21. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi!

1.válaszoló,neked is alá szőkített vagy csak festett?

2010. aug. 21. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
alászőkített mivel elég sötét az alapszinem.
2010. aug. 21. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
az nem sok annyiért :) azt hittem vagy 10ért vagy a felett csinálják :S Nekem annak idején úgy tett,hogy fuhh hát nem tudja,attól függ de nagyon sok lesz...ezután kezdtem házilag fodrászkodni.Most visszamegyek a régi fodrászomhoz,remélem ő kb ennyiért megcsinálja.
2010. aug. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!