Hogyan lehet hajat mosni úgy, hogy behajolok a kádba? Mert amikor úgy mostam hajat nem tudtam rendesen kiöblíteni a sampont, meg jól eloszlatni a balzsamot a hajamon.
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 09:25
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy behajolsz a kádba és rendesen kiöblíted a sampont meg jól eloszlatod a hajadon.
2/3 anonim válasza:
A zuhanyt minden irányból irányítsd a hajadra, alulról is lehet, nem őrdöngősség megtanulni. Aki otthon kénytelen hajat mosni, megtanulja. A balzsamot pedig a megtörölgetett hajra kell tenni, ezt lehet már a tükör elé állva, aztán pár perc múlva a kádnál megint leöblíteni.
Inkább az a baj, hogy megfájdul az ember dereka.
:D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ
hátha menni fog már mert sosem mostam így hajat, ha meg igen akkor meg a fésülködésnél vettem észre h samponos vagyok -,-
2010. aug. 21. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!