Melyik hajszínt válasszam zöld szememhez, problémás bőrhöz? Szőke, vagy csokibarna?
Figyelt kérdés
Régebben voltam már szőke hajú, de szerintem nem állt jobban, max fiatalított. Volt csokoládé barna, az nagyon tetszett a zöld szememhez, viszont az a baj hogy nem vagyok a szép babaarcú lány, és csak akkor vagyok szép vele ha van rajtam smink. :) melyiket válasszam? most úgye közép barna szőke melírokkal, de sok a macera vele, olyan kell amit magamnak betudok festeni itthon.2021. ápr. 8. 09:51
1/5 anonim válasza:
Ha magadnak akarod festeni otthon akkor barna. Szőke hajat nem fogsz tudni rendesen csinálni magadnak otthon, maximum leegeted a hajad.
2/5 anonim válasza:
Mogyoró vagy pedig a gesztenye barna! Mivel zöld a szemed, ezek fognak a legjobban passzolni hozzád!
Garnier hajfesték én találod meg ezt a kettőt! (fodrász vagyok)
Persze ha nem akarsz fodrászhoz menni. A szőke sapitott téged, a csoki barna oregitett szerintem! Tényleg nézd meg ezt a 2! :)
4/5 A kérdező kommentje:
3 :voltam olyan is de nem tetszett
2021. ápr. 8. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!