Pattanásos, tág pórusú, miteszeres bőr?
Figyelt kérdés
Az arcom T-vonalában elég zsíros tele miteszerekkel és-főként a homlokom-ilyen mélyebben ülő patikkal. Plusz néha megjelenik egy egy gyulladtabb pattanás is. Jelenleg úgy néz ki a rutinom:
Este: micellas lemosó szempillaspiralra
Cerave foaming cleanser
G&G BHA-s gyenge hámlasztó
The Ordinary Niacinamide
Hidratáló
Reggel:Cerave lemosó, hidratáló+fényvedő
Eddig semmi változást nem tapasztalok és nem tudom mit kéne még kipróbálnom esetleg.
2021. ápr. 8. 08:57
1/6 anonim válasza:
Szia! Én ugyanezzel a problémával küzdök, csak nekem az orcámon és az orrom mellett volt csúnya mitesszeres, és nekem a corsx bha blackhead power liquid vált be. Heti kétszer használom, és már közvetlen száradás után sokkal szebb a bőröm.
2/6 anonim válasza:
Sokat vakarod, piszkálod az arcod? Ha nem csinálod ugyanúgy lesznek pattanásaid, de nem lesznek pirosak meg feltűnőek.
3/6 anonim válasza:
Esetleg nézz rá az okosszépség nevű instagram oldalra, hátha ott is találsz megoldást
4/6 anonim válasza:
A skinsmart.hu-n hasznso tanácsokat adnak.
De ha nagyon durva a helyzet, akkor bőrgyógyász.
5/6 anonim válasza:
Mennyi ideje használod a BHA-t és a niát?
6/6 A kérdező kommentje:
A niat 3 hónapja kb a BHA-t még csak 1 hónapja.
2021. ápr. 8. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!