Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lábatokról milyen eszköszökkel...

Lábatokról milyen eszköszökkel távolítjátok el a szőrt? Mi vált be?

Figyelt kérdés
Combról is leszeditek vagy csak ha nagyon sötét?
2010. aug. 20. 12:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
epilátor. a combomnak csak az oldaláról szedem le, mert ott eléggé látszik. régen az egész combomról leszedtem, de mostanra rájöttem, h felesleges.
2010. aug. 20. 12:30
 2/20 Prímás Lancelot ***** válasza:
51%
én nem szoktam szedni..
2010. aug. 20. 12:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Gyantázom ott ahol fekete a szőr, ahol szőke ott nem.
2010. aug. 20. 12:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Epilátorral szőrtelenítem a lábaimat, a combjaimat is. Egyszer láttam egy csajt, csak térdtől lefelé volt szőrtelen a lába, na annál csúnyábbat ritkán látok. :S
2010. aug. 20. 12:32
 5/20 anonim ***** válasza:
gyantával mindenhol.
2010. aug. 20. 12:34
 6/20 anonim ***** válasza:

Én mindent használok :D.

Ha hirtelen jön vmi ötlet h irány strand v ilyesmi akk leborotválom.

Ha úgymond hagyom megnőni a lábamon a szőrt :D akk legyantázom (hideg veet-el).

És ha gyantázás után kimarad egy-két szál, vagy egy idő után újra kinő, akk pedig leepilálom.

Mostanában akarom kipróbálni a krémet is csak még nem volt rá alkalom.

Egyébként meg a combról CSAK gyantával szedtem még le, mert nem akarom h megerősödjön. Mert most még szép szőke, csak néha én úgy gondolom h már hosszú és akk gyantával le. Na de vmelyik nap pl megtudtam a barátomtól h neki pl szexi az ha a barna combomon a napfényben megcsillannak a szőke szálak. :) szal ízlések és pofonok, azóta kevesebbszer szedem le a combomról :D

2010. aug. 20. 12:34
 7/20 anonim ***** válasza:
51%
térdtől lefelé epilátor,térdtől felfelé elég világos, úgyh nem csinálok vele semmit,amúgyse hordok olyan nadrágot,ami attól fentebb ér (szoknyát meg alap h nem hordok)
2010. aug. 20. 12:35
 8/20 anonim ***** válasza:
a lábszáramat borotválom. a combomat nem szedem.
2010. aug. 20. 12:37
 9/20 anonim válasza:
Eddig borotváltam, de most vettem meleggyantát és nagyon bevált! A combomról is leszedem, mert eléggé szőrös típus vagyok sajna. :(
2010. aug. 20. 12:47
 10/20 A kérdező kommentje:

és melyik a jobb a hideg vagy a meleg gyanta,és abból melyik típus,én is borotválom a lábam de utólag epilátorral csináltam megvártam h megnőljön a szőr,de fájt mint állat,és tök kipattogott,de másnapra jó volt!a combomon nem borotválom mert szőkés,és elég kis pihe,hát nem tom de ez a gyanta bevállna kipróbálnám a combomon is,habár tényleg sexi ha a barna bőrön szőke szálak vannak,jobb mint a sötét hi:-)

és ha a combomon is gyantázom nem lesz erősebb??

2010. aug. 20. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!