Lábatokról milyen eszköszökkel távolítjátok el a szőrt? Mi vált be?
Én mindent használok :D.
Ha hirtelen jön vmi ötlet h irány strand v ilyesmi akk leborotválom.
Ha úgymond hagyom megnőni a lábamon a szőrt :D akk legyantázom (hideg veet-el).
És ha gyantázás után kimarad egy-két szál, vagy egy idő után újra kinő, akk pedig leepilálom.
Mostanában akarom kipróbálni a krémet is csak még nem volt rá alkalom.
Egyébként meg a combról CSAK gyantával szedtem még le, mert nem akarom h megerősödjön. Mert most még szép szőke, csak néha én úgy gondolom h már hosszú és akk gyantával le. Na de vmelyik nap pl megtudtam a barátomtól h neki pl szexi az ha a barna combomon a napfényben megcsillannak a szőke szálak. :) szal ízlések és pofonok, azóta kevesebbszer szedem le a combomról :D
és melyik a jobb a hideg vagy a meleg gyanta,és abból melyik típus,én is borotválom a lábam de utólag epilátorral csináltam megvártam h megnőljön a szőr,de fájt mint állat,és tök kipattogott,de másnapra jó volt!a combomon nem borotválom mert szőkés,és elég kis pihe,hát nem tom de ez a gyanta bevállna kipróbálnám a combomon is,habár tényleg sexi ha a barna bőrön szőke szálak vannak,jobb mint a sötét hi:-)
és ha a combomon is gyantázom nem lesz erősebb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!