Mitől pattoghat ki a bőröm?
Figyelt kérdés
4 hete kezdtem el használni az Avon Cannabis olaját, 3 hete kezdtem el Balea Med Waschgel-t, Balea Med kézkrémet hidratálónak, Sundance 50-es fényvédőt (a narancssárgát, ami alkoholos) és kb fél éve Garnier rózsaszín micellás vizét használom Aloe Vera géllel. 3 hétig minden okés volt, majd egyszer csak hirtelen nagyon kipattogtam valamitől, ilyen bőr alatti pattanásaim lettek, bőrszínűek. Most abbahagytam mindent, ennyire sose volt szörnyű a bőröm, nem tudom mitől lehet. Tudnátok segíteni? Zsíros bőröm van, mitesszerre hajlamos, pattanásaim nagyon ritkán vannak. Nagyon kétségbe vagyok esve, és az méginkább érdekelne hogy ezeket hogyan tudnám eltüntetni??? Az államon vannak 2 oldalt, és az arcom 2 oldalán. (az arcomon sosem voltak)#baleamed
2021. márc. 31. 17:16
1/3 anonim válasza:
Lehetséges hogy mivel ennyire sok új terméket kezdtél el használni rosszul reagált rá a bőröd. Érdemesebb lett volna fokozatosan beépíteni.
2/3 anonim válasza:
Kézkrémet az arcodra használod hidratálónak? Ha igen, azt ne tedd. Nekem amúgy a fényvédőtől van ilyen, apró pici "rücskökkel" reagál rá a bőröm, pedig nyáron muszáj használni. :(
3/3 A kérdező kommentje:
Tudatos bőrápolók fb csoportban olvastam, hogy mivel jók az összetevői simán mehet a kézkrém arcra, és sokan használják is.
Lehet egyébként, hogy rosszul reagált a bőröm, de most nem használok semmit már pár napja, hogy ne terheljem semmivel, de egyre csak rosszabb lesz így is:///
2021. márc. 31. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!