Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől pattoghatott ki az...

Mitől pattoghatott ki az arcbőröm? Nem piros, annyira nem látszik, csak ha úgy megy rá fény, meg ha végigsimítom a kezem a bőrömön, érzem hogy nem sima a felülete. Mitől múlba el?

Figyelt kérdés

Elég zavaró, nem viszket, inkább csak az arcom bal oldalán, már pár napja.

Estére bekentem Elocomos hidrofillel, reggelre elmúlt, de most délutánra újra kipattogott. Mit csináljak? Nem akarom folyton kenni Elocommal, mert ez gyógyszer, szteroidot is tartalmaz stb.

Zöld teás arclemosót használok, tonikkal, és utána aloe verás könnyű arckrémet már egy ideje, sose volt vele problémám.

2011. jan. 8. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt valami hasonló nemrég. Olyan volt, mint a búzadara, apró fehér pöttyök, főleg alul az arcom két oldalán. A bőrgyógyász azt mondta, hogy allergia. Mondtam neki, hogy új sálam van, azt mondta, akkor tuti az okozza.
2011. jan. 8. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, lehet hogy valami allergiás tünet.. de hogy mulasszam el?? volt már nekem régebben ilyen, akkor elmúlt 1 vagy 2 nap alatt, de ez már tovább tart.
2011. jan. 8. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem másfél-2 hét kellett, mire elmúlt teljesen. Írt rá krémet a bőrgyógyász, de sajnos nem sikerült kiváltani. Attól biztos gyorsabban eltűnt volna. Mire eljutottam a dokihoz már 1 hete megvolt a kiütés.
2011. jan. 9. 09:44
 4/4 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz biztosan ki ir rá valamit.Lehet az is hogy valami olyat ettél ami a szervezetedre igy hatott.
2011. jan. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!