Hajhullásra tipp? (Lent)
Szóval az lenne a problémám, hogy alapjáraton dús hajam volt, de az évek során eléggé elritkult. Persze közrejátszik a festés és hasonlók, de volt már hogy ezek után is helyreállt, viszont ez a hullás nem akar abbamaradni nagyon. És alapból is hullott.
Vérvétel nagyon nem mutatott ki semmit (régen volt már vashiányom), de majd ha kicsit lazítanak a korlátozásokon, elmegyek egyet csináltatni újonnan.
Bőrgyógyásznál is jártam már ez ügyben, de csak annyit mondott, nem kórós.
Viszont a fodrászok állandóan küldenének vérvételre és meglepődnek mennyi kijön.
Nem tudom hullik-e, vagy törik, mert vasalom (heti kétszer, és igaz régebben sosem használtam hővédőt, most viszont beszereztem egy jófajtát).
A kérdésem lényege az lenne, hogy kinek lenne arra tipp, hogy ne törjön nagyon tovább és ne hulljon annyira? Vitamint elkezdtem szedni egy bő hónapja, a vasalást pedig abbahagynám, de anélkül nem áll nagyon sehogy a hajam.
Köszi szépen!
Ne vasald kerdezo, az tonkreteszi a hajat.
Amig ezt nem hagyod el, ugyanugy torni fog, tehat a vitamin csak penzkidobas lesz.
Tudom, hogy az eléggé roncsolja ezért használok hővédőt és nem vasalom naponta, és a hőfokot se állítom magasra.
Viszont amúgy volt olyan időszak, hogy nem vasaltam nagyon sokáig, és akkor is hullott azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!