Ricinus olaj a hajra és a szempillára?
Ma vettünk a gyógyszertárban ricinusolajat. Már olvastam itt több helyen, hogy milyen jót tesz a ricinusolaj a hajnak, és a szempillának, de azt még sehol nem olvastam hogy hogyan kell használni hajon, illetve szempillán....
És milyen lesz a hatása?
Igen kipróbáltam...
2 napja, hogy bekentem vele a hajam, és egész éjszakára rajtahagytam...
Nekem nagyon könnyű volt kimosni, és ami eddig elképzelhetetlen volt, azt most sikerült elérne...
puhább a hajam már az első használat után is....
Most ki van engedve, mert nem törik, és csak dobálom jobbra-balra...1xűen élvezem, hogy amikor csak kedvem van, megfésülködhetek, mert nem törik le....
tényleg nagyon jó....
az msnem, pedig elküldtem....
Csókimóki....
Örülök ,h segithettem ^^
Puszi:D
Csajok?:O én fiu vok:D
amugy csak gyogyszertárba lehet kapni ....bemész mondod ricins olajt szeretnél és kb 300 ft-odba kerül :D nagyon hasznos amugy mert most szivattam le a hajam pusztán 1 honap alatt 6centis lenövésem van XD
nemár,h csajosan beszélek :O =/
ha ismernél tudnád milyen brutál vok ;):DNem hinnél csajnak :D:D Azt ha tudok segiteni valamibe csak dobj 1 privit ;)
Tojásos kutyulékot nem ajánlatos túl meleg vízzel kimosni. Langyossal. Mert bele sül a hajunkba.
Tojásfehérjét felvertem habbá. Kis olaj, a fehérje, kis méz és teafaolaj. Ezt sikerült a fejbőrömre kenni. A sárgáját olajjal, mézzel összekevertem. Ezt a hajvégére kentem. És nylon zacsi a fejemre, törölközőbe hogy meleg legyen. Sőt késhegynyi szódabikarbónát is tettem bele.
Mindegyikbe külön - külön. Langyos vízzel mostam.
utolsó öblítés ecetes vízzel. 1 literbe 2 evőkanálnyi 20 % ecetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!