Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj a hajra és a...

Ricinus olaj a hajra és a szempillára?

Figyelt kérdés

Ma vettünk a gyógyszertárban ricinusolajat. Már olvastam itt több helyen, hogy milyen jót tesz a ricinusolaj a hajnak, és a szempillának, de azt még sehol nem olvastam hogy hogyan kell használni hajon, illetve szempillán....

És milyen lesz a hatása?

2010. aug. 19. 21:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen kipróbáltam...

2 napja, hogy bekentem vele a hajam, és egész éjszakára rajtahagytam...

Nekem nagyon könnyű volt kimosni, és ami eddig elképzelhetetlen volt, azt most sikerült elérne...

puhább a hajam már az első használat után is....

Most ki van engedve, mert nem törik, és csak dobálom jobbra-balra...1xűen élvezem, hogy amikor csak kedvem van, megfésülködhetek, mert nem törik le....

tényleg nagyon jó....

az msnem, pedig elküldtem....

Csókimóki....

2010. aug. 22. 20:28
 12/20 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
75%

Örülök ,h segithettem ^^

Puszi:D

2010. aug. 22. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
csajok vegyetek be engem is, nekem is kell ez a hajnövelős recept :D Dmben, rossmannban nem kapható?
2010. szept. 26. 21:43
 14/20 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
75%

Csajok?:O én fiu vok:D

amugy csak gyogyszertárba lehet kapni ....bemész mondod ricins olajt szeretnél és kb 300 ft-odba kerül :D nagyon hasznos amugy mert most szivattam le a hajam pusztán 1 honap alatt 6centis lenövésem van XD

2010. szept. 27. 08:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
jah nem figyeltem az első kommid alat h fiú, csask olcastam és onnan lány jött le Bocsi :D
2010. szept. 27. 10:36
 16/20 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
82%

nemár,h csajosan beszélek :O =/

ha ismernél tudnád milyen brutál vok ;):DNem hinnél csajnak :D:D Azt ha tudok segiteni valamibe csak dobj 1 privit ;)

2010. szept. 28. 18:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Dejó :) nekem is felkeltette az érdeklődésem.És úgy alszol el benne hogy az olaj a fejeden van vagy már kimostad?
2011. jún. 29. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Tojásos kutyulékot nem ajánlatos túl meleg vízzel kimosni. Langyossal. Mert bele sül a hajunkba.

Tojásfehérjét felvertem habbá. Kis olaj, a fehérje, kis méz és teafaolaj. Ezt sikerült a fejbőrömre kenni. A sárgáját olajjal, mézzel összekevertem. Ezt a hajvégére kentem. És nylon zacsi a fejemre, törölközőbe hogy meleg legyen. Sőt késhegynyi szódabikarbónát is tettem bele.

Mindegyikbe külön - külön. Langyos vízzel mostam.

utolsó öblítés ecetes vízzel. 1 literbe 2 evőkanálnyi 20 % ecetet.

2011. dec. 24. 17:37
 19/20 CoortezFan válasza:
omg ...ezt muszáj lesz kipróbálnom :DDD
2013. jan. 14. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
fúhát...én utálok mindenféle gezemicét kenni a hajamra...:/ :DD főleg,mert gyorsan zsírosodik,és nem akarom hogy még zsírsabb legyen.
2013. jún. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!