Ricinus olaj a hajra és a szempillára?
Ma vettünk a gyógyszertárban ricinusolajat. Már olvastam itt több helyen, hogy milyen jót tesz a ricinusolaj a hajnak, és a szempillának, de azt még sehol nem olvastam hogy hogyan kell használni hajon, illetve szempillán....
És milyen lesz a hatása?
Hát elmondom ,h én hogy szoktam a hajamra:D
-haj:3 evőkanál ricinus olaj +1 evőkanál olaj (néha dobok bele 1 tojássárgát ,de ezt nehéz kimosni belőle és nehezebb is felvinni)ezt belemasszírozom a fejbőrömbe rádobok 1 törölközött és elalszok benne.Ajánlom ,h legalább 2-szer mossál hajat vagy 3-szór mert elég nehezen jön ki a hajból.:D
hát nekem még csak a 3-dik adag van a fejemen de nagyon jó szerintem:D nemtudom mintha nőtt volna de lehet ,h csak rég néztem rá a hajamra:D
de szép fényes és puha lesz tőle a hajad.:D
-szempillára:hát én nem kenek de állítólag fülpiszkálóra ráviszel 1 keveset az olajból és rákened :D kész:D és persze lemosod reggel:D
Kisebb regény lett teli helyesírási hibákkal de este van és nincs kedvem villanyt feloltani:D
remélem tudtam segíteni valamit :D
18/F
nekem is vállig ér a hajam, és a folyamatos szőkítés miatt tönkrement...most úgy tervezem, hogy a szőkét bemelíroztatom barnával, így a lenövés nem lesz feltűnő, és kész, lenövesztem.
Csak nagyon sok helyen olvastam, hogy meggyorsítja, és széppé, fényessé teszi a hajat.
Ezért ma megvettük....
köszike a választ....de neked gyorsabban nő a hajad?
puszim...
Hát eddig eléggé száraz és töredezett volt a hajam...muszáj volt havonta vágni a végéből mert szétvolt töredezve.Hát most már 2 hónapja nem voltam fodrásznál és nincsen megtörve a hajam.Szóval ez nekem nagyon jól bevált :D tesómnak vagy 10cm-erel hosszabb haja volt :D és már lassan beérem az ő haját is ^^
Sztem jól növeszti ,bár úgy tudom,h nem mindenkinek használ =/
Én most ugy tervezem,h (fekete festett)hajamból szőkét csinálok ...csak félek =/
de azért drukolokk neked ,h használjon ^^ sok sikert^^
És ha valami segítség kéne nyugodtan írhatsz privátot is ^^
wow....
és hány naponta kened rá a trutyit? mert azért ez is érdekelne....
ha azt mondod hogy 2 éf fél hét alatt ennyit nőtt, akkor tuti, hogy minden nap kened.... :)
várom a választ.....puszpusz...
jaja....
azt hozzá kell tennem, hogy a félelmed a szőkítéssel kapcsolatban megalapozott...
Ezelőtt nekem is festett fekete hajam volt, és pont egy évvel ezelőtt szívattuk le...
3 egymás utáni szivatás 4 hét szünettel kellett hozzá, hogy teljesen kifehéredjen a hajam.
Először narancssárga, nagyon csúnya foltos volt.... Aztán egyre jobban világosodott, de akkor is sárga volt, és foltos....
Azt mondod, hogy gyorsan nőtt a hajad az olajtól....
Inkább csináld azt, hogy veszed a fáradtságot, és lenöveszted a feketét, és nem fested a lenövést, mert ne lesz szép stíne a hajadnak....
és ne haragudj, de nem a legsármosabb szőke festett hajjal egy srác....
inkább a fekete...
azzal tuti hogy nagyon vagány lehetsz....
Sztem ne szőkíts.....Ha ilyen gyorsan nő a hajd, várd meg, amíg lenő....
Aztán pedig szíved joga, hogy szeretnél kinézni....
de azért egy képet szívesen megnéznék rólad....
puszim<3
Háát elmondom hetente max 2-3-szor kenem rá:D csak most elfogyott =/
Háát ha gondolod privibe küld el nekem msn-ed :D vagy emailed:D
nem tszem ki ide mert kikerülök napisazrra:D
Amugy is mostmár kezdem meggondolni magam és lehet hogy csak valami kék ,zöld melirt teszek bele :D vagy fehéret:D madj kitalálom:D
na és már probáltad a ricinust?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!