Tényleg hatásos pattanás+ragya elleni csodaszer?
Kérlek kozmetikust és bőrgyógyászt ne írjatok!
5. éve küzdök velük, és már elegem van belőlük!!!
Milyen bőr típusod van?
Most milyen arcápolási termékeket használsz?
#2 zsíros
van itthon arcradírom, arcgélem, arctejem vagy mi, de ezeket nem nagyon szoktam használni, mert nem látszik hogy javulna az állapotom tőlük, ezért mostanában gold szappant használok, ami segített kicsit, de nem sokat..
Két szelet sajt nem számít, ha más formában nem viszel be tejet.
Nekem 3 hónap kellett, hogy javuljon az arcom, viszont akkor döbbenetes volt. Persze nem tökéletes, de alig ismerek magamra: alig van mitesszerem (tömve volt, hetente nyomkdtam), a zsírosodás visszaszorult.
Még ne add fel!
Nekem a niacinamid szüntette meg, ez szabályozza a faggyútermelést. Ki lehet próbálni az akneroxidot is, az a pattanást okozó baktériumokkal veszi fel a harcot. Az arclemosó tej/gél jó lehet, ha nincsenek benne irritáló összetevők. A rádírral viszont csak bántod az amúgy is érzékeny arcod. Én így használnám:
Reggel:
1, Az akneroxidot felviszed a pattanásos részre és oda ahol hajlamos vagy pattanásosodni. Rajta hagyod a bőrödön 7-10 percig és lemosod
2, Niacinamid
3, Fényvédő
Este:
1, Olajos lemosó
2, Arclemosó tej/gél
3, Niacinamid
4, Hidratáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!