Jó a Babylyss 4000 Ft-os kerámiás hajvasaló?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 14:17
1/8 anonim válasza:
Remington meg Gama a jó ;).
Én Babylissben eddig csalódtam, max a göndörítője ami jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor nem veszem meg.
2008. dec. 7. 18:33
4/8 anonim válasza:
szerintem a kerámi laposat sem érdemes már megvenni... van jáde kristályos vagy milyen...
Érdemesebb egy olyanra beruházni
5/8 anonim válasza:
Normális hajvasalót, ami nem vágja teljesen haza a hajad, olyat 8-10 alatt ne is nézz. 4 ezer ftot ne adj ki érte mert olcsó...mert csak szétszarja a hajad. Normális vasalói a Remingtonnak (nekem is az van, a legújabb S9950es;)), a Bellissimának (annak is nagyrészt csak az újabb termékei) és ahogy elnézem a GaMának vannak:)
6/8 anonim válasza:
xD épp vasalom a hajam BabyLissel!
De jó szar :S
7/8 anonim válasza:
Nekem van Babylyss hajvasalóm és egy nagy sza.. semmit nem ér ha ki is simítom már behullámosodik a hajam én nem ajálom most veszek egy újat...
8/8 anonim válasza:
Nekem sok Babylissem volt, de én nem voltam vele megelégedve :S Én a Ga.ma-t ajánlom:) Árban kicsit húzósabb, de megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!