Melyik károsít jobban? A kerámiás hajvasaló vagy a hajsütővas, ami vasból van?
Figyelt kérdés
Ezenkívül milyen hővédő krémek/pakolások léteznek és mennyiért?
köszi
2010. febr. 2. 14:41
1/5 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy új hajvasalót (kerámiás) és 5 hőfokozat van rajta 150foktól 230-ig. Ha 150fokon használom, akkor is legalább olyan jól kivaslaja a hajam mint 230fokon?
2010. febr. 2. 14:44
2/5 anonim válasza:
attól függ milyen vastag a hajszálad, a 150 fok a nagyon vékonyszállúaknak van a 230 pedig a már nagyon vastagoknak
3/5 A kérdező kommentje:
se nem vékony se nem vastag, inkább közepes.
2010. febr. 2. 14:50
4/5 anonim válasza:
Term a vas hajsütővas, nem hiába drágább a kerámia.
Em meg sztem kivasalja 150-en is, de sztem inkább 180-200 fokon vasald, úgy tartósabb.
Pakolásokat töredezett hajra használok, mert már egy picit letöredeztek a hajvégeim, de tényleg csak picit. Hővédőt meg gliss kurt használok
5/5 A kérdező kommentje:
ma vettem valami Kallos terméket, azt irja hogy hajerősitő, majd meglátom hogy milyen.
2010. febr. 3. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!