Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat szeretnétek?

Milyen hajat szeretnétek?

Figyelt kérdés
A jelenlegi adottságaitoktól függetlenül.

2021. márc. 17. 17:07
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
100%

Ilyet festettem hétfőn csak most jóval sötétebb (először mindig inkább sötétebbre csinálom minthogy kikopjon), még 2 mosás kb. hogy ilyen élénk legyen: [link]

Ilyen volt de a pávakék az alján hamar kizöldült, ezt újracsinálnám ha találok megfelelő, tartósabb színezőt hozzá: [link]

2021. márc. 17. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a mostanival is elégedett vagyok, mert szép hosszú, egészséges és a színét is szeretem, de az nem lenne rossz, ha kicsit vastagabb szálú és dúsabb lenne. Ezen kívül pedig nagyon örülnék neki, ha jobban megtartaná a hullámokat, mert jelenleg hajmosás után hullámos, de utána a hossza miatt ez nagyrészt eltűnik és olyan köztes állapotú lesz, se nem egyenes, de nem is teljesen hullámos. Szép, nagyobb hullámokat szeretnék és persze sose legyen frizzy (bocsi, ennek nem tudom a magyar megfelelőjét).

A hajszínemet megtartanám, de egy nagyon természetes melírt elfogadnék hozzá. Ne őszüljek majd még nagyon sokáig és ne is hulljon sose nagyon. Azt hiszem nagyjából ennyi.

2021. márc. 17. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyant amilyen most van. Bár az első kommentelő ötletet én is elfogadnám.
2021. márc. 17. 21:36
 14/17 anonim válasza:
31%
Minek a haj? :)
2021. márc. 21. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Én maradok a golyóra borotvált kopasz fejnél.
2021. márc. 22. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy szimpla egyenes hajat szeretnék, mert olyan göndör hogyha 1 kicsit megnő, és nyáron van 1 kis pára akkor úgy nézek ki mint egy pulikutyus, bár ez egy örök törvény akinek göndör az egyeneset akar, akinek egyenes az göndört :D
2021. ápr. 4. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Extrém dús, szögegyenes, vállig érő fekete hajat szeretnék. Fontos lenne az is, hogy nagyon lassan nőjön, mert utálom, hogy pár hetente vágnom kell.

17/L

2021. ápr. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!