Milyen hajat szeretnétek?
Igazából a mostanival is elégedett vagyok, mert szép hosszú, egészséges és a színét is szeretem, de az nem lenne rossz, ha kicsit vastagabb szálú és dúsabb lenne. Ezen kívül pedig nagyon örülnék neki, ha jobban megtartaná a hullámokat, mert jelenleg hajmosás után hullámos, de utána a hossza miatt ez nagyrészt eltűnik és olyan köztes állapotú lesz, se nem egyenes, de nem is teljesen hullámos. Szép, nagyobb hullámokat szeretnék és persze sose legyen frizzy (bocsi, ennek nem tudom a magyar megfelelőjét).
A hajszínemet megtartanám, de egy nagyon természetes melírt elfogadnék hozzá. Ne őszüljek majd még nagyon sokáig és ne is hulljon sose nagyon. Azt hiszem nagyjából ennyi.
Extrém dús, szögegyenes, vállig érő fekete hajat szeretnék. Fontos lenne az is, hogy nagyon lassan nőjön, mert utálom, hogy pár hetente vágnom kell.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!