Ti szeretnétek változtatni magatokon valamit? Ha igen mit?
Huh, én akkora “átalakulásba” kezdtem a karantén alatt. :D
Egészségesen táplálkozom, eljárok futni (jó lenne pár kilót is leadni - nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi, csak esztétikai okokból), erősítek, hogy formásodjak is + vannak gyakorlatok, amiket nagy álmom megcsinálni (jógapózok és hasonlók), odafigyelek az arcápolásra + direkt nem sminkelek (már a szempilláim is hosszabbak lettek, mint amikor folyton spirálozom őket :D), a hajamon elvégeztem az egészségügyi vágást, és most igyekszem növeszteni. :D
De még van pár dolog, pl. egy ideje vitaminokat szedek, hogy a körmöm se töredezzen (kb. egy éve katasztrofális), már szépen megnőtt, formára is reszeltem, úgyhogy végre a manikűröm is #onpoint :)
Munkahelyemen olyan folyékonyszappan van és kézfertőtlenítő, amik hónapok óta kiszárítják a kezem, de sajnos muszáj használni. Most azt próbálom változtatni magamon, hogy naponta legalább 5x bekenjem a kezem egy speckó krémmel, hogy helyrejöjjön, mert már brutális, sokszor sebes is miatta. Elég jól alakul. :)
Sajnos mikor dolgozom max naponta 1x max 2x jut eszembe bekenni, mert mindig van valami teendőm itthon is. (Főzés, takarítás, vezetés stb.)
hehehe, mit nem?
amúgy tornázok minden nap, erőltetem magam, nem eszek. ha már magas nem leszek, vékony legyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!