Leginkább 30 +os hölgyek, ti mikor vettétek észre magatokon az öregedés első jeleit? N26
Ilyenre gondolok hogy nevetőránc, első szarkalábak stb.
Már 16 éves korom óta folyamatosan használok hidratáló krémet, de most hogy haladok 30 felé kezdek pánikolni az öregedési folyamatoktól :(
32 vagyok, még nem. Pedig vizslatom magam rendesen, itt is folyamat írják, hogy a nő 30 felett fonnyad.
Napra nem megyek, árnyékban is van rajtam SPF, a bőrápolás a vallásom. Tavaly voltam orvosi vizsgálaton, ott a nő letinédzserezett, egy hónapja meg szemvizsgálaton voltam, ott a romló szememről kérdeztem a nőt, azt mondta, 22 éves koromig még normális.
Konkrétan nem tudom, mennyinek néznek, nem szoktam rákérdezni. Én amúgy az őszülésre vagyok ráparázva. Nincs még ősz hajszálam, de akkor is para. 😃
35 vagyok, de sokkal kevesebbnek nézek ki (A tíz évvel fiatalabb húgommal sokan egyidősnek néznek). Persze ez nem mindig előnyös, sőt. Zsíros bőröm van, nem ráncosodok még, az utóbbi 2-3 évben kezdtek látszani azok a bemélyedések a szám, szemem körül, homlokomon, amik majd ráncok lesznek. Most még csak annyi, hogy már nehezebben simul ki a bőröm (mondjuk egy mosoly után), de alapból még nincsenek ráncok.
Hidratálót is csak az elmúlt pár évben (max.2) használok.
Amin inkább látszik a korom, az hogy oda kell figyelnem a kajára. Korábban bármit ehettem, nem híztam, 30 felett azért ésszel kell.
Gondolom, ez az egész öregedés dolog alkat kérdése is, meg sosem éjszakáztam hosszabb ideig, még nem szültem, nem végeztem hosszú ideig nehéz fizikai munkát, azok biztos hagynak nyomot az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!