Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, bevállalnátok rózsaszí...

Csajok, bevállalnátok rózsaszín hajat?🌸

Figyelt kérdés

Szeretnék új hajszínt és régóta kedvenc színem a rózsaszín.

Szerintem nagyon csinos és nőies, bár ugye kinek mi az ízlése :D.

A stílus sima egyenes haj lenne frufruval, semmi extra.

[link]

Ilyen árnyalatban szeretném és ez igazából pont jó lenne.

Csajok, ti bevállalnátok ilyen hajat?

2021. márc. 16. 02:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
sötétes barna
2021. márc. 16. 08:57
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Színes haj csak parókában jó. Miért nem veszel az? Mostanában úgyis menő.
2021. márc. 16. 09:07
 13/21 A kérdező kommentje:
12.mert nem akarok :D..
2021. márc. 16. 09:09
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Akkor hagyd normál színében, saját hajat amúgy is proli dolog festeni és tönkretenni, igényesek parókát húznak színváltós alkalmakra.
2021. márc. 16. 09:16
 15/21 A kérdező kommentje:

14.már megint ez a prolis szöveg..

eskü itt sok embernek beragadt ez a proli szó?

a tetkó is prolis nektek most már a hajfestés i?

paróka meg pont hogy nem érdekel és nem miattad fogok venni..

ha nem tudnád olyan sok lánynak van festett haja és tök normálisak...

nekem is volt festve a hajam és imádtam!

prolis...hol élsz te?

2021. márc. 16. 09:19
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Valóban kinek mi teszik, pl szerintem a rózsaszín haj a legkevésbé sem csinos/nőies, pláne ez az árnyalat - nagyon igénytelen, mintha már 100x kikopott volna...

Nincs az a pénz amiért ilyet festetnék!

2021. márc. 16. 09:42
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt ilyesmi, kicsit sötétebb. :)

Most legutóbb zöldet raktak bele kb. 2 hónapja és még mindig szép. A lenövés miatt be lehet ugrani tőfestésre 2 hetente, de ha ombrét kérsz, még ezzel se kell fáradni.

Nem szoktam egyébként sokat szenvedni vele, ugyanúgy kell ápolni, akkor is, ha nem festem, szóval nálam ez nem kizáró ok.

Nem olvastam végig a kommenteket, de sajnálatos, hogy mennyi rossz fodrász van a szakmában. Az enyémet mindenképpen ajánlom, hogyha Budapesten keresel.

Az ilyen bolti festékes, otthon festős dolgokat sosem értettem és szerintem felejtsd is el...

Viszont a színes hajban én támogatlak. Nekem sötétbarna volt, abból lett narancssárga, piros, rózsaszín, zöld, sárga stb. Gyönyörű színeket kevert a fodrászom és nagyon szépen kopott a hónapok során. (Hónapokig bírja egy minőségi színező.)

Elmondhatatlanul jobban érzem magam azóta, hogy megtettem ezt a lépést! Persze sokan próbáltak beleszólni, de azóta már csak bókokat kapok. Magabiztosnak kell maradni, ha belevágsz.

2021. márc. 16. 09:48
 18/21 A kérdező kommentje:
16.fú jól leszavaztak :D..
2021. márc. 16. 10:10
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Aki szerint ez proliság az csak magáról mutat szegénységi bizonyítványt, ne törődj velük. Maradi emberek mindig is voltak és mindig is lesznek, ezek általában azok az emberek akik a sminkelésre, műkörömre, színesebb ruhákra stb is húzzák a szájukat.

Nekem volt már ilyen is, ahogy kék, zöld, piros, sárga, lila stb és ezeknek különböző árnyalatai, olykor egyszerre mind is. Most épp betegség miatt kopasz vagyok, de bevállalnám megint, ha visszanőne a hajam, mert imádtam.

Viszont pár dolgot figyelembe vennék a helyedben mielőtt nekiállnék, főleg, ha még nem volt ilyenre festve a hajad.

Először is ki kell majd szőkíteni szinte fehérre ahhoz, hogy ilyen világos árnyalatú rózsaszín lehessen utána, ami megterheli a hajat. Szóval ha töredezett a hajad, akkor helyedben kihagynám, csak az alapból egészséges hajon fog jól kinézni, főleg mert világos színeknél jobban is látszanak sérülések a hajon.

A másik dolog, hogy nem lesz végig ugyanolyan rózsaszín két festés között (ami nálam általában 1-2 hónap volt, de még akkor is teljesen vállalhatóan nézett ki), mert minden mosással veszít egy kicsit színéből az, hogy milyen sebességgel függ a festéktől, a hajad porózusságától, rugalmasságától stb tehát soktényezős kérdés. De a szín hosszabb ideig tartó megőrzéséhez majd írok pár tanácsot lentebb.* Ennek oka egyébként az, hogy a "természetellenes" tehát ebben az esetben rózsasz

ín hajfestékek temporális vagy féltartós fizikai színezők szoktak lenni. Valamint, ha nem szeretnél nagyobb lenövéssel mászkálni vagy gyakran festeni, akkor ajánlott balayage technikával festeni a hajat, mert így nem lesz feltűnő a hajnövekedés. Mondjuk engem ez nem igazán érdekelt, sosem zavart a lenövés, és nyilván mindenki tudja, hogy nem színes hajjal születtem.

Azt is figyelembe kell venni, hogy ha fodrásznál csináltatod, oda jársz tőfestésre is, akkor elég sokba tud fájni a dolog, de nyilván, ha amúgy sosem festettél még hajat, akkor ne ezzel állj neki otthon, mert a szőkítés nem vicc.

* A tippek amiket ígértem. Nyilván ez nem szentírás csak jó tanács:

-Langyos vagy hideg vízzel moss hajat, mert a hűvös víz zárva tartja a hajszálak kutikuláját, ezáltal megakadályozza a festékanyag távozását.

-Minél ritkábban moss hajat, mint mondtam az ilyen színek minden hajmosás alkalmával fakulnak egy picit.

-Az erősen klóros vizet (pl uszoda) kerüld.

-Ajánlott szulfát mentes sampont használni, de ez igazából nem muszáj.

2021. márc. 16. 10:26
 20/21 A kérdező kommentje:

19-köszi nagyon :)

amúgy már voltam festve és szőkítve is csak egy ideje nem :D

2021. márc. 16. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!