Csajok, bevállalnátok rózsaszín hajat?🌸
Szeretnék új hajszínt és régóta kedvenc színem a rózsaszín.
Szerintem nagyon csinos és nőies, bár ugye kinek mi az ízlése :D.
A stílus sima egyenes haj lenne frufruval, semmi extra.
Ilyen árnyalatban szeretném és ez igazából pont jó lenne.
Csajok, ti bevállalnátok ilyen hajat?
Biztos, hogy nem. Volt már lila a hajam és borzalmas volt (pedig fodrász csinálta, aki már 20+ éve benne van a szakmába).
Kb havonta mehettem a tetejét festeni, mert lenőtt. A színe szép volt, de idővel elkezdett kikopni. Az alja már baromi ronda volt, a teteje meg az eredeti lila. Emellett könnyű elrontani is.
Barátnőmnek most kék haja van, a nővére szokta festeni. Fent neki is gyorsan lenő mindig. A teteje szép kék, az alja már ilyen algás zöldes kékes.
Jól néznek ki 1-2 hónapig. A sok vegyszerről, ami a hajadra kerül már ne is beszéljünk. Ráadásul a hajat érdemes színvédőzni, de az is baromi sok idő (meg pénz), mire megtalálod, ami neked beválik. Végül pedig a folyamatos lenövés helyrehozása is baromi sok idő meg pénz (pláne úgy, hogy ki tudja lesz-e nyitva fodrász).
Ezekkel a színekkel egy gond van. Egy fodrászversenyen vagy bemutatón elkészül, lefotózzák és akkor jól néz ki.
De kb egy mosásnál annyit veszít a színéből, hogy utána vállalhatatlanul igénytelen színe lesz.
Utcán mikor látom hogy valaki így mászkál, mindig az jut eszembe, hogy na, ez is azt hitte ,hogy micsoda bevállalós...
Na el is vettétek tőle a kedvem :(
akkor ilyen hajszínt mondotok ami tartós és jól néz ki?
Milyen az eredeti hajszíned? A legjobb barátnőmnek sötét barna, ő mindig sötét vörösre festi. Akármennyire kopik ki neki mindig baromi jó a haja.
Amúgy a természetes színeken belül mozogva nem lőhetsz mellé. Barna, vörös, szőke.
Esetleg melír?
Szerintem a saját hajszín és egy jó fazon sokkal ütősebb, mint egy kirívó festés.
Ha megtanulod kezelni, szárítani, esetleg vasalni, akkor minden nap van egy rendezett klassz frizurád.
És bocsi, nem a kedved akartam elvenni.
Ezt a rózsaszín témát csináltasd meg egy nyaralásra vagy egy buliba.
Nekem volt már ilyen de picit rozesabb itt ott sötétebb (nem élénkebb) hol pedig világosabb és ilyen balayage szerű volt picit én csináltam coloristaval sotetszoke festett hajon szerettem, néhány nap /hét alatt jött ki. Később ujraprobalkoztam rövid, sokkal szokebb és teljes hajon, live vagy mi festékkel soha többet.... Cékla színű lett a hajam és hónapokig benne volt konkrétan vibralt. Óvatosan vele.
18l
Nekem ennél egy kicsit világosabb (pasztel) rózsaszín a hajam.
Én egyszerűen imádom. Igaz hogy nekem egy egyenes kleopátra fazon van hozzá vágva és ez miatt eszméletlen nőies szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!