Ajánlanátok viszketö, hámló, korpás fejbörre sampont?
Figyelt kérdés
Sajnos rengeteg terméket kipróbáltam már, de egyik sem bizonyult jónak. Száraz korpám van. Próbáltam már a drágábbakat is mint az Eucerin Dermocapillaire, vagy sima csalánsamponnal, eddig sajnos eredmény nélkül. Sokszor lerakódás van a fejemen, van hogy annyira kivakarom, hogy vérzik. Akinek esetleg ilyesmi jellegü problémája van, örömmel venném az ötleteket. A börgyógyászom babasampont ajánlott, abból is 3 félét kipróbáltam, de semmi. Már igazán tanácstalan vagyok.2021. márc. 14. 14:45
1/5 anonim válasza:
Babasampont akartam mondani én is, mint legolcsóbb megoldás, de látom, az már kilőve. Esetleg akkor próbáld ki az ekcémás fejbőrre való Psorioderm sampont. Gyógyszertárban lehet kapni, elég drága.
3/5 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen viszketéshez "szerencsém", akkor kipróbáltam kínomban egy filléres drogériás cuccot és már az első használat után enyhült a dolog, aztán hamar el is múlt. Ilyen, dm-ben kapni:
4/5 anonim válasza:
Az én fejbőröm is ilyen mióta az eszemet tudom. 33eves vagyok. És Csak a Head & shoulders samponnal tudok hajat mosni. Próbáltam ugyanígy többfélet mint te. Olcsóbbat, drágábbat, nevesebbet, nem nevesebbet de nekem csak ez a jó. Plusszban minden 2.nap hajmosás. Csak ez segít. Sajnos
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, a DMeset is mindenképp kipróbálom.
Utolsó- Én is évekig a Head & Shoulders-t használtam, de sajnos ahogy folyamatosan újítják, már nem jó a fejbörömnek.
2021. márc. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!