Mit használtok tág pólusok ellen??
Az pórus és nem pólus :)
Én The Ordinary Niacinamide-t használom. Idő, mire látszódik de nekem eddig ez segített az orromon lévő tág pórusokra. Kellett egy fél év de mostmar szinte alig van rajta mitesszer, nyilván össze is húzódott.
Szalicilsavas bőrhámlasztót szoktam használni, ez hozott látványosabb javulás és niacinamid szérumot a pompom arckrémjével, ezeket tudom ajánlani, Dmben kb 7 ezer a 3 termék együtt:
Napi arclemosót én nem találtam olyat ami nagyon csodát tett volna, inkább csak arra figyelj hogy olyat használj ami kíméletes a bőrhöz, főleg ha használsz mellette szalicilsavat, akkor az mellé sok a radírozó arclemosó.
Még ami használt de nem kozmetikum, hogy igyekeztem minél kevesebb olajos ételt enni (nem csak gyors karjára gondolok hanem pl az olajos magvakra is) illetve sok vizet inni, ha ezeket nem tartom be az meg szokott látszani a bőrömön.
Én revox-os szalicilsavas szérumot használok (dm) (ha ilyen hámlasztót használsz, akkor mindenképp használj az utána következő napokban fényvédőt, mert nem tesz jót a nap a bőrödnek)
Illetve Beauty glam c vitamin szérumot (müller)
Elég sok miteszerem van illetve tág pórusaim,nem mondom hogy ezek a szérumok csodaszerek, de egy picit javítottak a helyzeten.
Valszeg az "otthoni praktikák" olcsóbbak, de hidd el nem sokat érnek (legrosszabb esetben még artanak is)...max esetleg egy kis étrend változtatás az amivel rátudsz segíteni a dologra + elég folyadék bevitel.
Javaslom még a krémmánia oldalt, ott tudsz olvasni véleményeket a különbóző termékekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!