Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajra rászőkítés az...

Fekete hajra rászőkítés az bonyolult ?

Figyelt kérdés

Hujber Ferenc félére gondolok.35 vagyok de ,felé hajam ősz sajnos. Most még elbújok a sapka mögé ,de jön a jó idő valamit tenni kell.

Tavaly nyáron full kopasz voltam az csúnya volt. Ijesztő voltam röviden.

Mennyire tartós ? Otthon vagy inkább fodrász havonta 10000-ért ?

2021. márc. 13. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez festett fekete, vagy fekete őszül?
2021. márc. 13. 02:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Eredeti fekete. És kb a fele ősz :-(
2021. márc. 13. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
És miért szökíteni akarod? Az borzasztó természetellenes és nayon feltünö. Sokkal jobb eredményt adna, ha nem túl sötét barnára festetnéd, úgy nem feltünö, hogy nem eredeti szín és nem nér ki hülyén.
2021. márc. 13. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehez lenne mindenhol leszivatni a hajad es utana pedig alapszint tenni ra, ami mindig kikopna, hisz alatta meg szivatva volt

Kellene egy jo fodraszt talalnod, es valszeg eloszor azt kellene, hogy egyenletes tusire vagatni az egesz hajad, hogy konnyebben lassa, hol kell leszivatni. Utana lehetne noveszteni.

A masik opcio, hogy eloszor sotetebb alapszint festetni(barna-kozepes barna), majd azt idovel vilagositani.

Amit szeretnel, barhogy is, de egyszeri alkalommal nem lehetseges, lehet 3-4 alkalom kellene, mire lenne egy kb hasonlo, amit akarsz.

2021. márc. 13. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!