Sötétbarna/fekete hajból hogy lehet középbarna színű hajat festeni? Vki házilag festi?
Igazából nem pont középbarna,sokan azt hiszik,h fekete,pedig azért nem az a teljes fekete a hajszínem.
ilyesmi: [link]
régen volt festve,de nem sikerült túl jól,igazából vilgosabbra sikerült,és nem állt jól..
a helyzet az h én hajfestékeken nem látom h az én hajszínemből lehetne-e középbarna hajat csinálni,mert fekete/sötétbarna haj nem szerepel a kiindulópontban.. hennával nem merek festeni,mert nem ismerem,és lehet h túl bonyolult..
Már szeretnék a mostani hajszínemből kilépni,szürke egérnek érzem magam. Igaz h félek nagyon a vegyszerektől,meg a festés által okozott problémáktól,pl hajhullás. ezért jó lenne olíat találni,ami nem olyan káros..
meg jó lenne hajfestéspróbát csinálni,egy tincset,de azt sem tudom h kell,mert van az a kis folyadák azt el kell osztani a nagyobbikkal. sztem. de nem tudom. fodrászhoz nem megyek,mert külföldön élek,és elég drága.. csak szólok,h most nem ilyen válaszkat várok. hanem akinek van tapasztalata otthoni hajfestésben..
meg ha ricinus-ozom a hajat az is leszedi a festéket..
meg a lenövésnél sem akarok nagyon elütő színt,mert az csúnya,azért szeretném is növeszteni a hajam
Citrom, kamilla pakolás világosít kicsit és természetes. Persze nem 1 alkalom után kell várni a változást.
Ezen kívül nem tudok ajánlani semmit, mert a festékek nem sötét hajra lettek kitalálva, így az eredmény sose biztos. Fodrász megoldaná könnyedén. Külföldön sem megfizethetetlen a fodrász, legalábbis nem drágább mintha magadnak vennéd a szőkítőt, festéket és magadnak csinálnád... főleg ha elrontod akkor még drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!