Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 29 évesnek milyen arckremeket...

29 évesnek milyen arckremeket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs alapveto probléma az arcborommel egyenlőre, viszont a szememnel ha nagyon megnezem kezd látszani kis ránc. Kombinált bortipusom lehet, mert az allamnal, orr, homlok részén zsíros, máshol kiszaradasra hajlamos a bőröm. Elég feher bőrű vagyok egyébként.
2021. márc. 9. 13:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Azert keresek, hogy minél később kezdjek rancosodni. 2 gyerekem van, veluk vagyok még itthon, nem sminkelek. La roche posay színezett effeclar duó krémet hasznalom nappal.
2021. márc. 9. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk annyiban igaza van az elsőnek, hogy felesleges egy ötvenes nőnek való napi rutinnal nyomasztani a huszonéveseket. Negyvenhez közeli vagyok és mindig 10 évvel fiatalabbnak hisznek. 30-33 évesen nem egyszer elkérték a személyimet, amikor bort vásároltam például.

És én alig használtam az elmúlt két évtizedben arckrémeket. Alapozót sem nagyon használtam. Szégyelltem is magamat miatta, mert folyamatosan azt éreztem, nem vagyok nő, mert nincsen több lépéses napi rutinom.

Nyilván ez genetika is, mivel anyukám és nagynénéim is jóval fiatalabbnak tűnnek az átlagnál.

Amit csináltam: nem nagyon napoztam, ha igen, akkor fényvédő. Szolárium teljesen kizárva. Dohányzás néha, viszont jó pár éve az sem. Ez fura lesz, de keveset mosolygok, szerintem ennek is nagy szerepe volt ebben. Hát ezt gyerekek mellett szerintem lehetetlen kivitelezni. :)

Ha használtam kozmetikai vagy ápoló termékeket arcra az mind parfümmentes volt, de ezt az érzékenységem miatt. Arclemosók is mind parfümmentesek voltak.

Arcradír helyett kémiai hámlasztót használok.

Hideg-meleg vizes zuhany arcra testre, nekem ez a kávé.

Márkákat ezeket használtam:

La roche p

Uriage

PC-hámlasztáshoz

Revolution Skincare-hámlasztáshoz

De mindenkinek más jön be. Gondolom most engem is jól le fognak pontozni.

2021. márc. 9. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Én speciel azért pontoztam le az elsőt, mert ez a "nem használok semmit, de közben meg jól nézek ki" szöveg egy hatalmas önámítás.

Azzal egyetértek, hogy fontos a napi folyadék bevitel, meg a kiegyensúllyozott táplálkozás a bőr szempontjából (is). Vannak dolgok, melyeket hiába kenünk magunkra, semmit se fognak érni. Ilyen például a kollagén. Azt meg kell enni, hogy legyen értelme, hiába kenegeti valaki magára. De az hogy valaki liter számra issza a zöld teát, meg eszi az avokádót, attól még a bőre öregedni fog a káros UV sugárzástól a napon. Szépen, évek alatt. Egy dolgot jegyezzünk meg, a bőr nem felejt.

Igaz ez a túlzott szoláriumra is, a 15 évig dohányoztam, de baba bőröm van, a nem mosom le mindig a sminkemet esténként, a nyáron ropogósra barnulok, mert az milyen szuperül néz ki 20 évesen, a soha nem hidratálom a bőrőmet és társaik.

28 vagyok. Én is mostanában kezdtem el kialakítani egy bőrápolási rendet (sokáig csak a langyos vizes arcmosás volt a reggeli "rutinom", meg a heti egy arcradír). Én se jártam szoláriumba, nem dohányzok, nyáron kerülöm a napot és nem sminkelek (mert béna vagyok hozzá). Max 25-nek néznek. De nem ámítom magam azzal a butasággal, hogy nem kenek magamra semmit, mert fúj, az nen természetes, de ugyanakkor mindig jól fogok kinézni.

Téged felpontoztalak 13-as. Nem leszel kevésbbé nő, mert nem kenegeted magad. Biztos a genetika is vastagon benne van, ki hogyan öregszik. Én a megelőzésben hiszek. Ha kozmetikumot választok, akkor illatmentes, alkoholmentes, cruelty-free terméket keresek.

2021. márc. 9. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:

""nem használok semmit, de közben meg jól nézek ki" szöveg egy hatalmas önámítás."

Talán irigykedsz? Mi abban az önámítás, ha valaki krémek nélkül is jól néz ki? A szövegedből süt az irigység, mert önámítást írsz, fel se mered tételezni, hogy valaki szép és ápolt lehet ilyenek nélkül is. És mivel lepontoztál, ezzel csak még jobban alátámasztod az irigységedet és a rosszindulatodat. És nem azért nem kenek magamra, mert idézlek: "mert fúj, az nen természetes, de ugyanakkor mindig jól fogok kinézni", tévedsz, megint rosszindulatú vagy, mert egyszerűen nincs rá szükségem. Én máshogy ápolom a testemet.

Senki nem említett zöld teát, sőt a tea egyébként is vízhajtó! A folyadékbevitelkor a sima vízre vagy ásványvízre kell gondolni, nem olyanra, ami elveszi a vizet tőled.

Ha valaki tudatosan napozik, akkor alap, hogy lekeni magát. Nyáron pedig ajánlott több karotintartalmú ételt fogyasztani a leégés elkerülése végett.

Soha nem dohányoztam, szoliban se voltam, nem iszom alkoholt, nem kávézom, kialszom magam, odafigyelek testi és lelki egészségemre.

Te miért vagy ilyen rosszindulatú irigy ember? A megelőzésben hiszel? Azt ugye tudtad, hogy a rosszindulatúsággal és az irigységgel rombolod a szépségedet és az egészségedet? Mivel ezek negatív érzések, amik egyáltalán nem segítik a pozitív kisugárzásodat.

2021. márc. 9. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:

15, a te kisugárzásoddal hogy állsz?

Lehet azért pontoznak le, mert a válaszaid nem hasznosak?

A kérdés továbbra is az, idézem: "milyen arckremeket ajánlanátok"?

2021. márc. 9. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:

A kérdésre lehet az is a válasz, hogy semmilyet.

A kisugárzásomal pedig köszi szépen minden oké, életvidámságot, boldogságot, büszkeségét és határozottságot sugároz.

2021. márc. 10. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!