Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 29 évesnek milyen arckremeket...

29 évesnek milyen arckremeket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%

Én pl. 30 évesen se használok semmit mivel nincs is rá szükségem.

Nem feltétlenül kell minden kencét az arcodra kenni, főleg, ha nincs is rá szükséged.

Mivel a kérdésedből semmi nem derül ki, hogy minek kellene neked, ezért normális választ se lehet erre adni.

2021. márc. 8. 20:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ milyen a bőrtípusod, milyen problémára szeretnéd használni (ráncok, pigmentfolt, pattanás, száraz bőr stb)
2021. márc. 8. 20:44
 3/17 anonim válasza:
100%
Én Bioderma termékeket használok, ezekből állítottam össze az arcápolási rutinom. Szerintem nagyon jók, én szeretem őket. Vannak termékeik mindenféle fajta bőrre és bőrhibára.
2021. márc. 8. 20:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Bioderma is teljesen jó választás de ha keresgélsz a neten talán megtalálod a neked megfelelő arckrémet!
2021. márc. 8. 21:32
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Az is jó 😂😂😂

2021. márc. 8. 21:34
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

2-es válaszoló, majd gyere vissza kérlek 5 év múlva, amikor már kellően száraz és napkárosodott lesz a bőröd. Lehet akkor már más lesz a helyzet és kapkodva keresed majd a "fiatalító" szereket.

Mindig bőrtípus szerint választunk alapápoló termékeket (mint lemosó, hidratáló, fényvédő). Bőrtípus lehet: száraz, normál, kombinált, zsiros. Ha megírod a bőrtípusod, nyílván könnyebb lesz ájánlani termékeket. Addig is, fontos szempont, hogy a termék illatmentes, illóolajmentes legyen (nem dőlünk be a natúr kozmetikumoknak, rendben?). Lehetőleg ne legyen túl szilikonos (nincs gond vele, de alapjáraton látszat tevékenységet végez és bizonyos koncentrációban skin barrier romboló). A drogériákban nem egyszerű ezen szempontok szerint krémet találni, online shop-okban sokkal jobb minőségű választék van.

2021. márc. 8. 22:29
 7/17 anonim ***** válasza:
19%

Tele vagy "jóindulattal".

Az arcbőr mitől lesz száraz, ha megkapja a napi folyadékbevitelt, megfelelő mennyiségű tápanyagokat, zsírokat és olajokat is?

A testet belülről kell ápolni, hogy kívülről szép és fiatalos legyél. Tudod, az vagy, amit megeszel.

A kencék csak tüntetni kezelések. A legfontosabb az életviteled.

2021. márc. 9. 06:26
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Egy csepp rossz indulat se volt bennem, elhiheted.

Nem akarlak győzködni. Mindenki azt csinál vagy nem csinál a bőrével, amit akar. Ami amúgy a legnagyobb szervünk, meg fog rajta látszani a nem törődömség. 6-os voltam.

2021. márc. 9. 08:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nappalra (ha elhagyod a házat) a fényvédő ami nagyon fontos. Legalább 25-30 FPS, nyáron 50. Ezen kívül bőrtípus függő. Mivel úgy tűnik, kezdő vagy a bőrápolásban és még fiatalabb vagy, kezdetnek egy könnyű hidratáló krémet ajánlok, illetve egy kíméletes tisztító gélt. Hidratálóból vehetsz külön nappalit és éjszakait, de vannak “univerzális” krémek is. Nappali krémből sok tartalmaz fényvédőt alapból is. Ezen kívül be lehet csempészni majd szérumokat a rutinodba, de csak fokozatosan, hogy szokja a bőr. Olvass utána, hogy melyik mire való, vagy a legjobb ha kikéred a kozmetikusod véleményét a bőrtípusodat figyelembe véve, hogy mit ajánl.
2021. márc. 9. 10:34
 10/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, hogy annak a 29 éves milyen bőrproblémára keres megoldást. Nem is értem a kérdést, nincs olyan, hogy "29 éves bőrtípus".
2021. márc. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!