Csajok! Tudnátok tippeket adni pattanások eltűntetésére? Már nagyon régóta csúnya a bőröm és 24 évesen elég sokat levesz az önbizalmamból, hogy még mindig úgy nézek ki, mint egy tini.
"Tudatos bőrápolók klubbja."
Csak sikerült elírnom.
Hú, hát most ránéztem a The Body Shop teafaolajos arctisztítóra. Az INCI lista második helyén szerepel az Alcohol Denat nevű összetevő. Eleve probléma, hogy benne van a termékben ez az alcohol fajta, eleve probléma, hogy az összetevő lista első hét összetevőjében van benne (főleg a második helyen). Óriási gond egy aknés bőrre ilyesmit tenni. Van benne Limonene, Citral. Feketelistás mind, contact dermatitist okozhatnak. Van benne hozáadott szinezékanyag.
Rövid INCI lista (ami egy jó szempont lehet), de nagyon csalóka és megtévesztő a termék esetében.
Én is így voltam a hidratálókkal, de mióta megfelelően tisztítom a bőröm (alkoholmentes, illatanyagmentes lemosóval, a bőrradír abszolút felejtős), azóta nincs problémám a hidratálókrémekkel. Törekszem a szilikonmentes hidratáló formulák keresésére (nagyon sok ember bőre nem tolerálja).
10-es voltam.
En amugy nagyon ajanlom a bioderma sensibio arclemosojat, nekem jot tett. Ezen kivul kb oktobertol marciusig aha savas hamlasztot hasznalok heti egyszer, utana bha savasat juniusig, aztan nyaron szunet. Emelle termeszetesen hasznalok fenyvedot is, az is nagyon fontos, plusz ami meg nekem segitett a pattanasokon, mitesszereken, az a niacinamide es a c- vitaminos szerum. Viszont nekem sima pattanasaim vannak, voltak, de egy probat meger, amig nem jutsz el orvoshoz szerintem :)
Hidratalonak most a revox squalane olajat hasznalom, nekem alapbol neha zsiros, neha szaraz a borom, eddig mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!