Mennyire lehet káros, ha egyszer ki vasalom úgy a hajam, hogy amit vasalok tincset lefújom hajlakkal? És tartós egyáltalán?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 21:48
1/5 anonim válasza:
Kivasalod és fújsz rá hajlakkot?
Szerintem nem probléma.
2/5 anonim válasza:
Olyan lesz a hajad mint egy száraz karó. Szerintem elég ha az egészet legújod egy réteggel.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy mielőtt kivasalok egy tincset azt rá fújom, mivel azt olvastam így tartósan egyenes marad és nem göndörödik be. De gondoltam mielőtt kipróbálom, utána kérdezek.
2021. márc. 4. 23:01
4/5 anonim válasza:
Ezzel max beleégeted a ragacsos hajlakkot a hajadba.
Nem lesz szögegyenes a hajad soha, nagyon sok dolog befolyásolja, hiába vasalod ki.
5/5 anonim válasza:
Ne hajlakkot fújj rá. Vannak olyan hővédő spray-k, amik segítenek abban, hogy jobban megmaradjon a kialakított forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!