Hogy a hosszú haj az esti alvások során NE simuljon/tapadjon a fejhez hátul, azaz ne lapuljon le, mit szoktatok ez ellen tenni? Illetve dúsabb hatást milyen módszerekkel lehet elérni? (Amik egyáltalán nem károsítják a hosszú hajat hosszú távon?)
Figyelt kérdés
Hosszú hajat hosszú távon... :D2021. jan. 9. 18:45
2/18 anonim válasza:
Vszeg vékonyszálú, kevés hajad van. Az ilyen típusú haj nem jó hosszúra hagyva, mert nem szép. Szerintem vágass egy jó bobot inkább.
3/18 A kérdező kommentje:
:) El sem hinnéd mennyire erős a szőrzetem! :) De a forgolódások során csak-csak lelapul hátul...
2021. jan. 9. 22:06
4/18 anonim válasza:
Szerintem az esti lelapulással nem tudsz sokat kezdeni.
Természetesen dúsabbnak talán egy kis tupírral tűnhet, de az is roncsolja valamennyire
5/18 anonim válasza:
Mármint a hajad sok vagy szőrösebb vagy az átlagnál? :)
6/18 A kérdező kommentje:
Mindenhol égbekiáltóan erős a szőrzet. Így a fejem tetején is.
De valahogy a fekvések során "lelapul" hátul...
Másnak, akinek hasonlóan erős szálú és terebélyes a hajzuhataga, nekik meg mindig olyan szép és dús...
2021. jan. 10. 11:12
7/18 anonim válasza:
Én még nem láttam erős szálú hajat lelapulni. Nekem is erősebb a szőröm máshol, de sajnos a hajam ritka és vékonyszálú. Vszeg forgód van rossz helyen. Vegyél körkefés hajszárítót, reggelente vizezd be hátul azt a pár tincset és szárítsd át.
8/18 A kérdező kommentje:
Kérlek hidd el nekem a második este után, vagyis harmadnapra már lapos (mások ezt mondják) és kezd zsíros is lenni... :(
2021. jan. 10. 12:17
9/18 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére megpróbálkozom azzal a módszerrel amit írtál!
2021. jan. 10. 12:18
10/18 anonim válasza:
Én azt tudom ajánlani, mint az első. Egy nagy hajcsattal odakontyolod a fejed tetejére. Én is ezt szoktam, nem gubancolódik, reggel meg se kell fésülni, és dúsabb lesz.
Mielőtt lepontoztok, legalább próbáljátok ki. Megcsavarjátok a hajatok, odacsatoljátok, reggel meg kiszeditek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!