A fényvédőt este elég lemosni arctisztítóval vagy micellás víz hozza csak le teljesen?
1-es válaszoló nagyon rosszul tudja.
1. Vagy egy micellás víz (Garnier rózsaszín kupakos, Bioderma rózsaszín kupakos) vagy egy olajos lemosó (akár a The Ordinary squalane lemosó, de a Nivea szőlőmagos lemosó is jó) legyen az első lépés (főleg, ha és amennyiben zinc oxide és titanium dioxide, azaz ásvanyi szűrős fényvédőt használsz ÉS/VAGY erősebb sminket használsz).
2. Második lépésnek egy nem habzó, illatanyag mentes vízbázisú lemosó lenne a jó választás, ami az előző lemosó maradványait és a smink/fényvédő maradványait maradéktalanul lehozza (Geek and Gorgeous Jelly Joker jó lehet, vagy akár a Cerave lemosók, de azokat jól meg kell nézni, mert bőrtípus szerint több is van).
Köszönöm szépen a válaszokat.
Sminket csak nagyon ritkán használok, ezért nem tudtam hogy akkor most kell e micellás víz.
3-as vagyok. Nincsmit!
Én a micellás vizet száraz bőrüként egy picit azért szárító hatásúnak találom (én se nagyon sminkelek). Most fogom kiprobálni az olajos lemosót első lépésként, kíváncsi leszek, hogy melyik megoldás lesz végül az igazi.
Leszoktam mosni (másodiklemosóval) és alkohol sincs benne.
Nincs két egyforma bőr, kedves 7-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!