A húgom 15 évesen 10000 Ft értékben vásárolna magának epilátort? Nem tudja, hogy ez sok-e, vagy jó, vagy esetleg kevés. Szerintetek kizavarnák a boltból, ha meg akarná venni?
Inkább írd le konkrétan mit nézett ki, arról könnyebb lenne mondani véleményt. Nem csak az ára számít.
Biztos, hogy nem zavarnák ki a boltból, csak mert epilátort akar venni.
Nem zavarnák ki, simán megveheti.
Nem korköteles árú és nem is lesz az. Nagyobb értékű dolgot is simán megvehet, hiába fiatalkorú.
(Velem olyan volt, hogy tescoban kértek személyit az óvszerhez, mert (akkor) úgy volt benne a rendszerűkben, hogy korköteles árú. Nem voltam 18, így nem adták ki. Vannak néha ilyen furcsaságok. De itt semmi nem lesz.)
10 ezer forintért már lehet normális epilátort kapni. Nyilván vannak drágábbak is, meg most nem tudom, hogy mennyivel lehet olcsóbban kapni, de szerintem a 10 ezres tök okés. De nyilván adott típustól függ, hogy megéri-e a 10 ezret, vagy csak kidobod a pénzt az ablakon.
De miért zavarnák ki?! Ez egy epilátor. Ha alkoholt akarna, vagy bármilyen 18+-os dolgot, akkor sem feltétlen "zavarnák ki", hanem ha szerencsés, és idősebbnek néz ki, akkor nem is firtatnák, hogy nagykorú-e. Az epilátor pedig egy egyszerű dolog. Ahogyan ha tampont, vagy egészségügyi betét akarna venni, akkor sem zavarnák ki.
Én isennyi idősen vettem. Egyébként 10.000 Ft nem akkora pénz, hogy ne lehetne egy ennyi idősnek.
De ha a húgod, akkor te minimum 17 vagy. Neked 17 évesen ennyi sütnivalód van, már bocs? Nem cigaretta.
Egyébként nyilván felesleges 20-30.000 vennie, ha nincs saját keresete... Olcsóbban nem nagyon lehet kapni. Esetleg, ha megnézitek, neten olcsóbb szokott lenni, mint mondjuk a Tescoban és nem kell mondjuknattól félnie, hogy ciki. Am egyszerűbb lett volna leírni a fajtát.
Mármint úgy értettem, hogy 10 alatt nem.
Szerintem jó, nekem is ilyen volt legelőször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!