Anyámnak rohadó hulla szaga van, ez normális?
Nem izzadtság, hanem valami iszonyatbűz, a dög macskánál sokkal rosszab. Sok büdös ember volt, de ez mindenen duplán túltesz. Ha lefekszik valahova, napokig érzed a bútoron és bevesz mindent, légfrissítő sem használ...
Próbáltam neki normálisan mondanu, meg hogy mossuk ki a cuccait, mert a ruháitól kiköpöd a beled, de ez nem érdekli. Az ágyától kidobod a taccsot...
De komolyan, lefekszik valahova, aztán beveszi a bűzt a bútor és a helyiség.
Olvastam, hogy betegség is lehet, mert egy emberi szervezetnek nincs ilyen szaga. Nem izzadság, vagy ilyesmi. Voltam 40 fokos lázas, akkor volt, hogy napi 20-szor vízben évredtem, de annak is maximum enyhén sós szaga volt, nem ez. A rohadó halpiac ehheh képest semmi. Nagyon-nagyon durva komolyan. Vagy beteg, vagy én nem tudom, mi ez.
Azt hittem egyszeri alkalom, de 3 hónapja van ez. Előtte maximum izzadtság szaga volt, de ez annál sokkal-sokkal durvább.
Hogy lehet ilyen stílusban ilyenről írni?😂😅
Hány éves egyébként? Idős már?
Mert nem tudom másképp jellemezni... Komolyan ilyen ez a bűz. Nagyon durva.
Nem idős, meg nem is az a tipikus "öregszag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!