Mi a véleményetek a savas hámlasztásról? Megéri? Próbáltátok már?
Ha arra gondolsz amit a kozmetikus csinál akkor szerintem megéri, foltokra kifejezetten ajánlják. De először én a drogériásat vagy neten kaphatót próbálnám ki hátha az is elég. Az gyengébb de sokkal olcsóbban jössz ki. Nekem szép, látványosan tiszta a bőröm a 4-5%-tol is, de 10 %-ost is lehet kapni (az olcsóbbak között van pl a The Ordinary 10 %-os lactic acid) .
Nem írtad higy próbáltad - e már, de van ismerősöm akinek nem bírja a bőre, ő az enyhe 3 %-ostól is rákvörös lesz. Ha többet szeretnél persze ott van az erősebb, csak jót olvastam róla ha helyesen van használva.
Lehet hogy csak online, én külföldön vette drogériákban, lehet higy itthon nincs. Azért belenéztem a Krémmániába és láttam jó áron neten rendelhetőket is. Ha beírod a keresőbe hogy 5,8 vagy 10 % akkor kidobja őket. A Paulas Choice van mindig a sor elején, az elég drága, ha tovább lapozol akkor látsz többet is olcsóbban.
Éjszakai szérum és tonik formájában is lehet kapni, nekem személy szerint a folyékonyab jön be amit 10 perc után le kell mosni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!