Vastag, dús szemöldököt miért nem lehet "bármilyen"
formájúra kiszedetni?
Figyelt kérdés
Vastag, fekete szemöldököm van, a cara-félétől egy kicsit szolidabb. Utálom a színe miatt is, a formájában pedig nem megy semmi ív, mintha csak egy sima félkör menne. Már 3 kozmetikushoz is azzal a kéréssel mentem, hogy a dús szemöldökömből varázsoljon ilyesmit: [link]
tehát vékony és íves legyen.
Eddig azt a választ kaptam, hogy az én szemöldökömnek nincs olyan formája. Viszont annyira dúsnak találom, hogy nem tudom elképzelni, miért nem lehet ívesre szedni. Tetováltatni nem szeretnék, mert hamar nő a szemöldököm látványosan és ígyis sötétnek érzem. Tényleg mondjak le az áhított szemöldökformáról, vagy keressek más kozmetikust?
hat nem tudom, de amit linkeltel, h a tied olyan az nagyon szep szerintem, 100x jobban nez ki, mint az elso kep, a vekony.
2021. febr. 14. 23:01
3/9 anonim válasza:
Így van. Sokkal szebb amit kommentbe raktál, szerintem kár lenne elrontani. (20F)
2021. febr. 14. 23:11
4/9 anonim válasza:
Miért nem szeded ki magadnak? Nekem is elég vastag, szinte vízszintes szemöldököm van (bár egyáltalán nem sűrű, ritkás és sötétszőke, de akkor is csúnya), mégis ki tudom úgy szedni, hogy ívelt és karcsú legyen.
2021. febr. 15. 00:20
5/9 anonim válasza:
Ami az első képen van, az a kétezres években volt divat, nekem is a második tetszik jobban. De az a lényeg, hogy neked tetsszen, szóval olvass el pár cikket, nézz meg pár videót, hogy hogyan kell kiszedni és szedd ki magadnak, nem nehéz.
2021. febr. 15. 01:09
6/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló, szép szemöldököm volt. Aztán egy kozmetikus tanulólány, akinek mellesleg kék tetovált szemöldöke volt, azt mondta, hogy így banyás kinézetem van. Vonallá gyantázta. Még tini voltam, de már utána tudtam, hogy hiba volt rá hallgatni. Nagyon nehezen nőtt vissza és nem olyan szép alakú mint volt, évtized múltán sem.
2021. febr. 15. 01:18
7/9 anonim válasza:
Az a vékony szemöldök annak jó akinek alapból kevés van és alapból kb hasonló a formája.
Ha te ilyenre akarod szedetni ott alul felül ki kellene szedni és mivel nem vékony szálú a szemöldököd, elég valószínű, hogy nem így néznél ki.
2021. febr. 15. 07:27
8/9 anonim válasza:
Ha ilyesmi szemöldököd van, akkor az nagyon szép lehet. Nekem is hasonló van, én nagyon szeretem. :D
Ha rám hallgatsz, szerintem ne szedesd ilyenre. Más típusú szemöldökod van, erősebb szálakból áll, valszeg emiatt elég furán nézne ki ha ilyenre szedetnéd.+ sok ember arcához nagyon nem passzol a vékony szemöldök.
2021. febr. 15. 12:21
9/9 anonim válasza:
Szerintem a sajátod is teljesen jó lehet. Annyira nem vastag azon a képen sem. Ráadásul, ha ilyen vékonyra kiszeded és gyorsan nő, sötét + vastag szálú, az elég szívás lesz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!